LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 augustus 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 augustus 2018

Soms kom je interessante filmpjes tegen op YouTube. Zo kwam ik het volgende filmpje over de eerste vlucht met motor tegen. Het was niet het enige filmpje hierover. Eigenlijk is het best wel schandalig hoe de geschiedenis hier vervalst is. Gustave vloog al op 14 augustus 1901.
– De Amerikaanse Senator John McCain is overleden. Wat je ook van de man vond, hij heeft een bewogen leven gehad en heeft zich altijd ingezet voor zijn land. Bijna was hij president geworden. Het ontbrak hem aan een goede keuze voor de rol van vice president. Dat was zijn pech.
– Het Chinese oliebedrijf Sinopec behaalde haar hoogste halfjaarwinst ooit. Uiteindelijk bleef er na belastingen een netto winst van 5,3 miljard over.
– In elf jaar tijd moeten er een miljoen woningen in Nederland bij komen. De vraag is waar? Een andere vraag is… wat voor soort woningen? Het lijkt weer een makkelijk geroepen getal, zonder na te denken over de consequenties.


– Wat gaat Trump doen om de aandacht af te leiden van de het voor hem rampzalige onderzoek naar de wandaden van zijn team en teamgenoten? Hij kan kiezen voor een snelle deal met China, Mexico, Canada en Europa, maar hij is meer de man om juist de andere kant op te kijken en de zaak te escaleren en dat te roepen dat ze allemaal tegen de VS zijn. Zijn kiezersbasis houdt er graag van om Calimero te spelen. Ze zijn die zielige hardwerkende blanke Amerikanen die overal tegengewerkt worden.
– Carpoolservice Didi heeft het zwaar in China nu voor de tweede keer in drie maanden een passagier is vermoord door een chauffeur van de service. Didi is vergelijkbaar met Uber. Bij Didi was er eerder op de dag al een klacht over de chauffeur gekomen. Het bedrijf deed niets met die informatie.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *