LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 mei 2018

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 mei 2018

– Gisteren gaf ik al aan dat de kans op een ontmoeting tussen Trump en Kim steeds kleiner werd. Enkele uren later blies Trump de ontmoeting in juni al af. Hij deed dat zonder anderen vooraf in te lichten. Vooral Zuid Korea was not amused. Heel deze exercitie heeft alleen maar duidelijk gemaakt dat Trump extreem naïef op diplomatiek gebied is. Hij is met beide benen in die groene wide gesprongen, maar bij de landing bleek het een moeras te zijn. Hij had veel beter eerst op laag diplomatiek niveau kunnen beginnen en dan rustig opwerken.
– Aanstaande maandag zijn de Engelse en Amerikaanse beurzen niet open.
– De goudprijs kwam gisteren weer boven de $1300 nadat de ontmoeting tussen Trump en Kim werd afgeblazen.


– Een Amazon Echo heeft een gesprek over een bepaalde persoon naar die bepaalde persoon gestuurd. Het zal die familie leren om te roddelen over een bepaalde persoon, maar ‘eng’ is het wel dat je gesprekken allemaal worden gehoord en opgenomen door apparaten in je huis. Zoiets moet je maar willen. Dit zou iets zijn waartegen de nieuwe wet moet optreden! Weten consumenten écht wel wat de apparatuur allemaal doet?
– Apple heeft een overeenkomst met Volkswagen gesloten. Het gaat software ontwikkelen waarmee de T6 Transporter busjes zelfsturend worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *