LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 maart 2019

italië

De komende VectorVest bijeenkomsten vindt u hier! Geeft u aan dat u via Beursbox bent gekomen, dan krijgt u de maand Proefperidoe helemaal gratis! (Wel credit card meenemen)

Gisteren ben ik aanwezig geweest bij het goud event van Brecht Arnaert in Breda. Een heel interessante dag met heel interessante sprekers. Ook interessante inzichten gehoord. Ik hoop er deze week enkele keren over te kunnen schrijven.

Italië heeft getekend en wordt onderdeel van de Chinese Nieuwe Zijderoute. Je moet het de Italianen nageven, lang erover dralen deden ze niet.

Mueller heeft naar verluidt geen bewijzen gevonden dat Trump op criminele wijze samenwerkte met de Russen. Pleit dat hem vrij, zoals hij zelf zegt? Neen, dat niet. Immers zijn er rond Trump wel tientallen mensen aangeklaagd waarvan de nodige personen zichzelf al schuldig verklaard hebben. De vraag is nu wat er met het rapport gaat gebeuren. Trump riep altijd wel dat hij het vrij zou geven, maar dat deed hij ook over zijn belastingpapieren.

In Thailand zijn er aanwijzingen dat de militaire junta tegen welke kosten dan ook een verlenging van hun regeringsperiode willen.

Er gaan geruchten rond dat premier May deze week afgezet gaat worden en vervangen gaat worden door één van haar ministers. De vraag is of de oppositie binnen haar partij krachtig genoeg is om dit voor elkaar te krijgen.

Een lokale autofabrikant in China heeft de Land Rover nagemaakt en was deze zonder gene aan het verkopen in China. Eindelijk heeft de Chinese overheid daar nu op ingegrepen. Een rechter heeft de verkoop van die auto stopgezet. Deze stap mag gezien worden als een belangrijke stap voor China en is het gevolg van de gesprekken met de VS over de onderlinge handel. Het kopiëren van merken uit het westen is één van de pijnpunt dossiers voor de VS en Europa.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *