LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 juli 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 juli 2018

– Trump denkt en twittert dat de Russen de democraten gaan helpen bij de verkiezingen van november. Niet alleen de fantasie van een drie jarige, maar als hij die mening serieus heeft, waarom doet hij daar dan niets tegen? Hij is de president van de VS, hij kan de geheime diensten er op zetten. Dat heeft hij tot op heden niet gedaan! De man wordt met de dag ongeloofwaardiger.
– De VS gaat door importheffingen getroffen boeren met een miljardensteun helpen. De Amerikaanse regering heeft 12 miljard beschikbaar voor de getroffen boeren. Waar is de winst in deze handelsoorlog? Overigens is het de vraag of deze overheidssteun volgens internationale verdragen wel kan. De regels van de WTO zeggen dat het niet kan. De VS zal dan, als ze dat niet wil accepteren, de WTO moeten verlaten en zet daarmee zichzelf dan nog meer buitenspel.
– De AEX is op het hoogste punt sinds zeventien jaar gesloten. Op 4 september 2000 werd het record op 703,18 punten bereikt.
– Binnen de VS gaat het niet goed met Harley Davidson. De omzet in de VS liep afgelopen jaar met 6,4% terug.


– Ondanks dat het slecht gaat met Deutsche Bank, weet deze bank toch nog een kwartaalwinst van 468 miljoen dollar te maken. “Slecht met je gaan” is blijkbaar ook betrekkelijk.
– De koers van bitcoin zet door en bereikte zelfs al weer $8.400.
– Wat is politieke correctheid nu precies? President Truman heeft de definitie in 1945 even opgeschreven:
“From: H S Truman
Political Correctness is a doctrine, recently fostered by a delusional, illogical minority and promoted by a sick mainstream media, which holds forth the proposition that it is entirely possible to pick up a piece of shit by the clean end!”

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *