LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 aug 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 aug 2020

detroit, vastgoed
  • Woensdagavond om 20:00 uur een vastgoed webinar met Douwe Westervaarder. Ik zal er mijn plannen voor Detroit verder toelichten.
  • Gisteren werd voor het eerst “bewezen” dat iemand voor een tweede keer met Corona besmet werd. Vandaag ‘beweren’ ze in Nederland en België dat ze ineens ook herbesmettingen hebben. Het is op zich belangrijk, want als je herbesmet kan worden, dan is een vaccin onzin. De enige bewezen patiënt werd besmet met een variatie op het eerste virus. Het virus muteert dus ondertussen al.
  • Kantoorruimte gaat het zwaar krijgen. 75% van de CEO’s van grote bedrijven verwacht in te gaan krimpen omdat veel medewerkers vanuit huis blijven werken.
  • Schoenenketen vanHaren neemt in België 43 winkels over.
  • FED directeur Powell gaat donderdag een speech geven over hoe de FED voortaan ‘anders’ naar inflatie gaat kijken. Ik ben daar huiverig voor, want “this time is different” blijkt heel vaak niet uit te komen. Hij wil een hogere inflatie creëren. Ik weet wel waarom… De overheidsschulden moeten middels geldontwaarding op een beheerste manier weggewerkt gaan worden. Funest voor iedereen met spaargeld. Ik schreef recent over inflatie en Neo Finance. U leest dat hier
  • De Republikeinse conventie is van start gegaan. Volgens de sprekers zal de VS ten onder gaan aan burgeroorlog als Biden wint. Ondertussen was op de andere zenders te zien hoe in verschillende steden enorme rellen gaande waren. Iets zegt me dat ze de verkeerde naam noemden. De realiteit is namelijk dat nu onder Trump het land ten onder dreigt te gaan in een raciale burgeroorlog. De helft van de sprekers in de aankomende dagen heeft dezelfde achternaam… Het lijkt haast wel een dictatuur bijeenkomst waarop de grote leider constant gekieteld moet worden.
  • Usain Bolt kan hard lopen, maar het Corona virus bleek sneller. Hij is besmet geraakt.
  • Grote aanpassing op 31 augustus in de Dow Jones index. Salesforce.com gaat Exxon Mobil vervangen! Amgen gaat Pfizer vervangen en Honeywell komt in plaats van Raytheon Tech. Dit alles omdat Apple koos voor een 4 voor 1 splitsing waardoor de Tech component van deze vrij unieke index erg laag zou worden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *