LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 sept 2020

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 sept 2020

  • De vakantie sector ziet met lede ogen aan dat de boekingen tegenvallen en ze hard zal moeten krimpen om niet volledig om te vallen. Heel veel minder mensen willen deze komende winter op wintersport. Bij TUI beginnen ze zich echt zorgen te maken.
  • De goudprijs is weer onder de $1900 gekomen. Een mooi moment om te gaan kijken naar weer een aankoop. Ik heb geen enkele zorg over de langere termijn kansen voor goud.
  • ING Groep is verder in de problemen gekomen nu blijkt dat de bank 45 miljoen overmaakte naar een Russische bank op de sanctielijst. Hoe lang mag deze criminele organisatie nog bestaan?
  • Jamie Dimon, de CEO van J.P. Morgan Chase is één van de rijkste personen ter wereld. Hij is akkoord met een hogere belasting op zijn inkomen, maar is van mening dat een belasting op zijn vermogen pertinent niet mag gebeuren. Het punt is, hij kan zijn inkomen heel laag maken en dus nul belasting betalen, terwijl hij dan leeft op zijn vele miljarden. Hij is en blijft een graaier en een egoïstische %^&*^zak.
  • Op de 75e verjaardag van de UN heeft de Amerikaanse president uitgehaald naar China als de veroorzaker van de Corona pandemie. Triest dat hij deze feestelijke gebeurtenis gebruikt om haat te zaaien.
  • In de VS heeft het door de Democraten geleide Congres een voorstel naar de door de Republikeinen geleide Senaat gestuurd om de Amerikaanse overheid van voldoende geld te voorzien. De democraten durfden het niet aan om de regering nét voor de verkiezingen in de kou te zetten. Heel netjes van ze, maar ze moeten niet verwachten dat de Republikeinen net zo netjes zullen zijn. Dat zijn ze immers niet. In het plan een extra 8 miljard dollar voor voedsel op de scholen. In de VS eten de kinderen de lunch op school. In vergelijking met bijvoorbeeld Frankrijk is de kwaliteit van het Amerikaanse schoolvoedsel diep triest slecht.
  • De TikTok deal mag in de VS goedgekeurd zijn, het is de vraag om China er nu mee gaat instemmen… Het is nog geen gelopen race. In de VS en in Europa zijn 100 miljoen TikTok gebruikers. Er worden honderden miljoeben filmpjes op gezet en gedeeld.
  • De dollar loopt weer op. Ik heb zelf vorige week 115.000 euro omgezet in dollars, en de stijging komt dus als geroepen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *