LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 augustus 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 augustus 2018

Er zijn nog weer extra VectorVest presentaties gepland! Kijk even of ze ook bij u in de buurt komen! Ik gebruik zelf VectorVest om aandelen te selecteren. Zeg dat u via Beursbox komt en u krijgt de proefperiode gratis! (Wel creditcard meenemen)
– In België gaat het aantal camera’s dat automatisch kentekennummers registreert van 1000 naar 3000. Officieel een anti terrorisme maatregel, maar het zal ook ingezet worden voor boetes… Dat wordt dus een melkkoe voor de overheid.
– De grootste IPO ooit is afgeblazen. Aramco, de staatsoliemaatschappij van Saoedi Arabië zou beursgenoteerd worden. In mijn ogen één grote oplichting, en ik was de enige niet die er zo over dacht. Blijkbaar is het besef nu ook in Saoedi Arabië doorgebroken dat zo’n megabedrog ook ooit weer een terugslag kon geven op het land. Ondanks vijftig jaar productie zijn de bronnen van Aramco nu volgens de boeken rijker aan olie dan ze begin jaren zeventig waren.
– China heeft in antwoord op een extra 16 miljard dollar aan Amerikaanse importheffingen op haar beurt nu ook op 16 miljard aan Amerikaanse goederen een extra importheffing opgelegd. De landen zijn wel in gesprek met elkaar, maar het vertrouwen in elkaars goede bedoelingen is bijzonder laag.


– In de VS is het aantal afgestudeerden te laag voor de arbeidsmarkt. 13 grote bedrijven, waaronder Apple, Google en IBM nemen nu ook mensen aan die geen vier jaar college opleiding gedaan hebben.
– Het koersdoel van Aegon is door Jefferies verlaagd van 6,1 naar 5,7.
– De Nederlandse bouwsector maakt 6% meer omzet dan in topjaar 2008.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *