LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 okt 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 okt 2020

crypto
  • Op de site Coronalocatie.nl kan je zien hoeveel nieuwe Corona gevallen er binnen 2,5 kilometer van je huis gemeld zijn in de laatste week. Bij mij zijn het er 5.
  • Daar waar ik blij ben op 11,7% rendement (voor herinvestering) bij Neo Finance, doet mijn zoon het met 15,5% heel veel beter. Hij heeft alleen maar B leningen. Mijn oudste dochter zit nu op 13,66% rendement voor herinvestering. Ik heb in alle categoriën leningen, mijn zoon en oudste dochter zitten alleen in B leningen. Dat is de meest lucratieve groep gebleken. Klik hier voor meer informatie.
  • Hoeveel stemmen een Amerikaanse presidentskandidaat haalt, is niet relevant. Je moet de stemmen halen in de juiste staten. Eén stem meer dan dan ander en je wint de hele staat. Per staat krijg je kiesmannen en de eerste die tot 270 komt is winnaar. Clinton verloor met drie miljoen meer verkregen stemmen. Bush Jr. won zijn eerste termijn met minder stemmen dan zijn tegenstander. De conservatieve staten midden in de VS zijn vreselijk belangrijk. Daar wordt beslist wie de president wordt. Niet in de grote staten als Californië, New York of Texas. Van die staten, met daarin heel veel inwoners, is wel bekend wie er de winnaar wordt. Een stem daar voor jou als winnaar er bij is niet veel waard.
  • De spanning rond Corona, de economie, de Amerikaanse verkiezingen en wat nog meer maken mensen de laatste tijd heel prikkelbaar. Ik merk het aan anderen en ook aan mezelf. Alles moet heel extreem. Je bent direct een randdebiel als iemand het niet met je eens is. Het moet allemaal direct geëscaleerd worden. Laten we allemaal weer even tot tien tellen voor we reageren… Hoe stom die ander ook is en hoe stom die ook reageert…
  • Paypal gaat crypto services leveren. Een belangrijke mijlpaal!
  • Trump heeft een geheime bankrekening in China. Hij kreeg er 17,5 miljoen dollar op gestort toen hij president werd. Hij betaalde 188.000 dollar belasting in China. Hij heeft overigens 15 miljoen van dat geld cash opgenomen.
  • Bestel hier het WEL werkende en legale mondkapje!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *