LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 okt 2019

israël

Beter Bed maakte gisteren bekend dat ze haar Duitse dochter Matratzen Concord heeft verkocht. Beleggers kunnen weer wat rustiger slapen nu deze nachtmerrie voorbij lijkt.

Iedere dag maak ik trouw een nieuwsbrief en toch heeft u al sinds 15 oktober geen nieuwsbrief meer ontvangen. Helaas hebben we software problemen en het lukt maar niet om een nieuwsbrief weggestuurd te krijgen. Zeer frustrerend, maar ik krijg nu wel enkele klussen in huis geregeld. Stoom afblazen door de zinnen te verzetten en te klussen.

Netanyahu is het niet gelukt een meerderheidsregering te vormen. Nu krijgt de huidige oppositieleider zijn kans.

Waar wonen de meeste 100 miljoen plus rijken? Voor het eerst is dat in China met de VS op nummer twee.

Tata Steel wil fors op personeel bezuinigen en zal hiervoor met nadruk naar Nederland kijken. De bonden zijn boos, want juist de financiële resultaten in Nederland zijn heel goed.

China heeft de VS bij de WTO aangeklaagd vanwege importtarieven op windmolens en zonnepanelen. Tarieven dat zijn ingesteld onder Obama en al eerder door de WTO als onterecht bestempeld. China heeft naar eigen zeggen het recht om ter waarde van 2,4 miljard dollar aan tarieven aan de VS op te leggen. Op 28 oktober zal de WTO definitief een uitspraak doen.

In Ohio hebben vier farma ondernemingen een schikking met de overheid uitonderhandeld. In mijn ogen een schandelijke zaak, want alleen de laatste jaren is de schade in de VS al in totaal 630 miljard dollar geweest en nu kopen ze vervolging in Ohio af met een bedrag van slechts 260 miljoen dollar. Het is nu de vraag welke andere staat de ondernemingen aan durft te klagen.

In Canada is premier Trudeau zijn absolute meerderheid kwijtgeraakt. Te vaak werd zijn naam in verband gebracht met kleine en grote schandalen. Zij naam heeft daardoor veel aan glans verloren

Randstad zag haar omzet op een breed vlak verminderen. Vooral in Duitsland kreeg de omzet met -14% harde klappen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *