LADEN

Typ om te zoeken

P2P Lending resultaten

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

P2P Lending resultaten

p2p lending

Ik ben nu een ruime week actief op het platform. In die tijd heb ik gemiddeld 50 euro per dag aan leningen verstrekt. Het gemiddelde rentepercentage is momenteel bij mij vrij hoog. Ik beleg namelijk heel bewust in B en C leningen. Ik kan me een hoog risico wel veroorloven met het geld waarmee ik nu mee doe.
Ondertussen heb ik al zo veel leningen uitstaan dat ik per maand nu 13,40 euro aan rente en aflossingen ga verkrijgen. Er is nu 400 euro ingezet. Nu is dat in deze fase van de portefeuille opbouw geen duidelijk gegeven. Het feit is namelijk dat je eerst aangeeft dat je mee wilt doen in een lening. Dan wordt al wel het geld gereserveerd, maar de lening is nog niet ingegaan. De lening gaat pas in als al het geld binnen is. Vaak is dat al binnen een dag, soms duurt het ietsje langer.
Pas als de lening echt is afgenomen gaat de rente in en kan het systeem de berekening maken.
Er wordt iedere maand uitgekeerd.
Nu heb ik vooralsnog slechts 1.000 euro overgemaakt. Het is mogelijk dat ik meer ga overmaken als die 1.000 euro volledig ingezet is.
Het is op zich wel een aardige uitdaging om per maand een bepaald bedrag uit te lenen. Ook voor mezelf een manier om dan ook echt te sparen…
Sparen om meer geld uit te kunnen lenen… Je moet er maar opkomen.
Ook meedoen?
Als u een rekening via deze link opent krijgt u 20 euro startbonus!
Op 8 november komt Mark Leenards in Best uitleggen hoe het werkt. U kan u hier opgeven voor deze bijeenkomst.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *