LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 februari 2019

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 februari 2019

huizenmarkt, amsterdam

We zijn als huishoudens in Nederland gemiddeld 6.000 euro rijker geworden. Het is echter alleen maar terug te vinden in de hogere prijs voor stenen. Stenen waarmee uw huis is gebouwd. De huizenprijzen zijn namelijk de reden dat we rijker zijn. Leuk, maar een papieren rijkdom.

Welke goudaandelen hebben mijn voorkeur? Daar kan ik vrij kort over zijn. Als groep zijn dat de royalty aandelen.

Elon Musk blunderde weer met zijn getwitter. Hij deed de mededeling dat Tesla 500.000 auto’s zou gaan produceren in 2019 maar overal in de officiële publicaties staat 400.000. Hij moest dan ook op zijn woorden terugkomen. Het is over met het onbeperkte gebluf (perceptie management) bij Tesla. Ook Musk moet nu serieus gaan worden.

Amerikanen worden bozer en bozer over de hogere belastingen, terwijl ze lagere belastingen was voorgehouden. Was dat dan niet te voorzien? Jawel, ik schreef er begin mei 2018 al over.
Ik had niet meer inzicht dan anderen. Het was alleen dat veel Amerikanen de inhoud niet zo belangrijk vonden en alleen voor de verpakking van Donald Trump gingen.

Is de opvouwbare Smartphone het product dat de huidige Smartphone uit de markt gaat blazen zoals de Smartphone dat met de GSM deed? Samsung heeft net haar eerste opvouwbare telefoon geïntroduceerd. Deze is dubbel zo duur dan een Smartphone. Is dat ding op kunnen vouwen zo veel meer waard? Het voordeel is, je hebt dan zowel een Smartphone als een Tablet bij je, simpelweg door het ding in of uit te vouwen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *