LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 jan 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 jan 2020

mlk. martin luther king

Vandaag zijn de Amerikaanse beurzen gesloten i.v.m. Martin Luther King day.

Het gaat niet goed met de software van Citrix. Deze software wordt veel door gemeenten gebruikt en ze blijkt lek te zijn. Zelfs de aangeboden oplossingen werken niet volledig. Het advies is daarom uitgegaan om de software uit te zetten.

In mijn Neo Finance portefeuille is één leningnemer nu 55 dagen te laat met betalen. Hij of zij komt daarom in de molen terecht die uiteindelijk zal leiden tot betalen of faillissement. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat volg ik nu bijna live. Mijn bevindingen vindt u op http://www.p2pfinance.nl.

Hebben banken uw spaargeld nodig om leningen etc te financieren? Dat is altijd het sprookje geweest dat ze vertelden. In dit artikel op Nu.nl wordt heel helder uitgelegd waarom het een sprookje is. Uw spaargeld doet niets bij de bank en het is een last voor de bank. Daarom krijgt u er geen rente meer op. Lees hier

Er is een vredesoverleg over Libië gaande in Berlijn. Het is kansloos omdat de man die de touwtjes in handen heeft gevraagd gaat worden die macht af te dragen omdat hij niet gezien wordt als de wettelijke leider. Het valt nog mee dat hij zich er laat vertegenwoordigen.

In China is massaal angst voor griep ontstaan en enkele fabrikanten van maskers doen nu extreem goede zaken. Er is in China ook een nieuwe dodelijke virusvariant gevonden. Er zijn in ieder geval 139 mensen besmet met het nieuwe virus.

Volgens Oxfam bezitten de miljardairs in de wereld samen meer dan 60% van de wereldbevolking. Waarom is het ieder niet kraakhelder dat dit heel slecht voor de samenleving is?

De dag na Brexit zullen er enkele nieuwe beperkingen voor reizen en emigreren naar het VK gaan gelden. Het VK wil zich afsluiten van de wereld en dat is nooit een goed idee gebleken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *