LADEN

Typ om te zoeken

Hoe weet ik dat ik in een bubble leef?

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Hoe weet ik dat ik in een bubble leef?

denk en spreek

Als de websites die u bezoekt en de mails die u krijgt voornamelijk gaan over hoe oneerlijk het is dat Biden niet aangeklaagd gaat worden, dan leeft u in de rechtse bubble.
Politiek rechts in de VS heeft geen verdediging tegen de wetsovertredingen en het irrationale gedrag van Trump. Wat ze dus doen, is afleidingen creëren. In de eerste twee jaar van de Trump regering ging het in de rechtse pers alleen maar over Hillary. Men sprak niet over de overtredingen van Trump, het ging alleen maar over Hillary.
Eindelijk was dat na twee jaar voldoende uitgeknepen en het was duidelijk dat ze niet bepaald relevant was. Vanaf dat moment ging het alleen nog maar over Joe Biden.
Joe Biden is slechts één van de vele democratische kandidaten voor het presidentschap. Hij heeft het voordeel dat hij acht jaar lang vice president was, maar Joe Biden heeft het nadeel dat hij de neiging heeft om domme dingen te zeggen. Die man maakt vanwege zijn versprekingen uiteindelijk vrijwel geen kans om de Democratische kandidaat te worden.
Daar leek het echter een jaar geleden wel op en rechts Amerika was er heel bang voor. Joe Biden maakt namelijk meer kans op het presidentschap dan Trump. Tenminste, daar was rechts Amerika heel bang voor. Het blijft nu nog altijd om Joe Biden gaan, omdat het de aandacht afleidt van wetsovertredingen die team Trump heeft gerealiseerd.
Overtredingen waarin u in de rechtse pers van de VS niets leest.
Rechts Amerika heeft in de drie jaren van Trump een totaal ander wereldbeeld voorgeschoteld gekregen dan de rest van de wereld. Daar moeten we niet te licht over heen stappen. Die mensen zijn drie jaar lang gehersenspoeld met leugens en misinformatie. Ze lezen en zien niets over wat Team Trump allemaal uitvoert en waar ze zelfs de uitgangspunten van de democratische Amerikaanse beginselen met voeten treden. Ze lezen alleen maar over Democraten die corrupt zijn. Ze lezen daarbij alleen jubelverhalen over Trump en ze begrijpen nu dus écht niet waarom Trump in de afzettingsprocedure gebracht is. In hun ogen volkomen onterecht, want ze hoorden nooit over de redenen er achter.
Het moet dus wel een Democratisch complot zijn…

Is er ook een linkse bubble?
Ja, die is er ook. Bijna geen enkel nieuwsbericht dat u op de radio hoort geeft precies aan wat er gaande is. De reguliere pers in de VS en in West Europa is enorm gepolariseerd. Ze zijn rechts of links en feiten worden belicht vanuit het politieke uitgangspunt.
U weet precies waar de krantenkop vandaan komt als ik u alleen de koppen zou voorschotelen. De pers moet geld verdienen en ze kiezen dus heel bewust een doelgroep waar ze de krant voor schrijven. U zegt uw abonnement op als het gepresenteerde nieuws u niet aanstaat. De pers volgt dus een heldere lijn en dat is winstmaximalisatie. Die is belangrijker dan waarheid en feit.
Dát moeten we ons eindelijk eens gaan realiseren. Links én rechts.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

6 Reacties

 1. Eppo 20 januari 2020

  Nou dit is de waarheid —-> https://www.youtube.com/watch?v=ZcbwM8rz9tw
  ondanks alle Gilmuilen en Linkse media . MSM , de bevolking die Trump gewoon toejuicht .
  Dit zie je nou nooit op NoS Journaal en andere linkszurige media
  Op naar 4 more years met deze geweldige President . de allerbeste ooit in de V.S.

  Beantwoorden
 2. Leon Vrins 20 januari 2020

  Malle Eppie,

  Weet je dan niet hoe weinig relevant het is voor de kwaliteit van een leider als hij/zij door een grote volksmassa wordt toegejuichd?
  Zegt de naam Adolf Hitler je iets?

  Beantwoorden
  1. pieter 20 januari 2020

   U weet toch wat hij met elke vorm van tegenstand deed?
   Ziet u dat het staatshoofd van de VS dat ook doen?
   Hij laat het beschimpen en beledigen gewoon toe.
   Evenals de man in Australië en VK. De filmpjes op YT gezien?
   Dat toont de ware democratie….!!! Dat kan gewoon, een ander verhaal is natuurlijk of dat schering en inslag behoort te zijn .
   Dat is een andere discussie.

 3. Bram 20 januari 2020

  Kijk eerst naar het waarom iets ontstaat zoals de populariteit van een leider en daarna de gevolgen daarvan toejuichen er een kan zijn. Dus Eppo helemaal terechte constatering van de populariteit van Trump. Helaas voor de democraten . Waarom hier een oordeel vellen over de situatie ergens in de wereld waar wij het fijne niet van weten door alle gekleurde info hier in den lande.

  Beantwoorden
 4. pieter 20 januari 2020

  Zowel in VS als in NL zijn resp. Fox News en Elsevier de enige kanalen die men uitgesproken links noch rechts kan noemen dus staan meer garant voor een evenwichtiger nieuws voorziening, zeker Elsevier
  Wat ik vooral ‘links’ laat liggen is het nieuws van de NOS waarvan de initialen perfect slaan op wat ze werkelijk bezigen. Ook de ‘NL ‘kranten onder een Belgische persgroep kan men met een flinke korrel zout nemen.

  Beantwoorden
  1. Leon Vrins 20 januari 2020

   Pieter,

   Je hebt de pointe van mijn reactie op Eppo duidelijk gemist. Ik vergeleek geen staatshoofden, ik zeg alleen maar dat de grootte van de aanhang niet relevant is voor de kwaliteit.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *