LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 september 2019

warren buffett

De Apple iPhone 11 komt er aan! Op 10 september zal de presentatie/lancering zijn.

Trump heeft GM via Twitter beschuldigd van het verplaatsen van haar productie naar China. Een beschuldiging die pertinent niet waar is, maar sinds wanneer maalt Trump om zoiets triviaals als waarheid. Hij vindt dat GM dat gedaan heeft en daarom schrijft hij het. Het Witte Huis was niet bereid om duidelijkheid te geven over deze leugens van de president. (JE zal maar in het Witte Huis werken en keer op keer de onzin van Trump moeten spinnen naar iets dat een redelijke verklaring lijkt.)

Hudsons Bay gaat weer weg uit Nederland. 1400 banen zullen daarmee verloren gaan. Het is de keten niet gelukt een winstgevende vervanging voor V&D te worden.

Afgelopen zaterdag vierde Warren Buffett alweer zijn 89e verjaardag.

De leiders van de Tories hebben opstandige conservatieve parlementsleden te verstaan gegeven dat oppositie tegen BoJo een exit uit de partij voor ze zal betekenen. De ondemocratische opstelling van BoJo en zijn partij is schokkend. De roep om nieuwe verkiezingen wordt nu steeds luider. Een uitstel van Brexit zit er nog altijd in.

De aangekondigde tariefverhogingen van China en de VS zijn nu ingegaan. Vooral voor Amerikaanse consumenten zullen de kerstinkopen duurder worden dit jaar.

Rabobank heeft een Amerikaans onderdeel verkocht voor een bedrag van 2,1 miljard dollar.

Forfarmers heeft in de laatste week van augustus 91.326 eigen aandelen ingekocht voor een gemiddelde prijs van 6,08 euro per aandeel.

Norges bank heeft haar belang in KPN tot onder de 3% teruggebracht.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *