LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 19 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 19 maart 2019

bitcoin

Volgens Barrick Gold is het nog altijd niet zeker of de beoogde grootste goudmijn ter wereld er definitief niet komt. De rechters in Chili hebben een definitief besluit voor zich uitgeschoven door het eerst door een andere panel met rechters te laten beoordelen. Barrick heeft het project al stopgezet omdat het veel duurder werd dan vooraf aangenomen.

Kledingketen Coolcat heeft faillissement aangevraagd. Een warme zomer deed de keten omvallen.

In de twintig jaar voor hij president werd heeft Donald Trump 2 miljard dollar geleend bij Deutsche Bank. Beide partijen hebben daarin op zijn zachtst gezegd grijs gebied betreden.

De man van Trump favoriet Kellyanne Conway is in de loop van de tijd van een Trump fan een uitgesproken tegenstander van Trump geworden. Hoe ze dat in hun huishouden rondkrijgen is mij een raadsel George Conway is nu één van de meest uitgesproken tegenstanders van Trump en dan vooral omdat hij van mening is dat Trump geestelijk gezien geen president zou moeten zijn.

Brexit is weer een volgende hobbel tegengekomen nu de voorzitter van het parlement heeft aangegeven dat de inhoud van stemming nummer drie over de Brexit wel substantieel anders moet zijn dan de inhoud van de eerste twee stemrondes.

Schoon drinkwater wordt in Afrika een steeds groter probleem nu vooral de bevolking van de steden enorm aan het groeien is. De bevolking van Afrika groeit gigantisch en zo zal dus ook het drinkwater probleem gigantische proporties gaan aannemen. De bevolking van heel Afrika was in het jaar 2000 zo’n 800 miljoen. Nu zitten we al op 1,3 miljard en in 2050 zijn dat er naar schatting 2,5 miljard.

CBOE was de eerste beurs die bitcoin futures plaatste en is de eerste die het nu ook bevriest. Het is nog niet zo dat ze er mee stoppen, maar er komen in iedere geval nu geen nieuwe bitcoin futures bij. De omzet in die dingen is vrijwel opgedroogd.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *