LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 okt 2019

warren buffett

Warren Buffett heeft de FED om toestemming gevraagd om meer dan 10% van de aandelen Bank of America te mogen bezitten.

Tech gigant Softbank gaat 5 miljard dollar in WeWork investeren. Nog slechts enkele weken geleden was het bedrijf volgens bankiers nog 45 miljard dollar waard. Nu moet dit geld er in, anders valt het bedrijf om.

De zonneauto van TU Delft lag op kop en had nog slechts zo’n 200 kilometer te gaan toen de auto in brand vloog en volledig verloren ging. Een Belgisch team heeft nu gewonnen.

De resultaten van NSI waren onder de streep beter dan vorig jaar, maar veel daarvan komt voort vanuit herwaarderingen van de waarde van het vastgoed. De huuropbrengsten waren inclusief de kosten echter iets lager dan vorig jaar.

Credit Suisse denkt dat de koers van het aandeel Altice binnen 12 maanden naar 3,90 zal gaan.

Na een voor Trump zeer negatieve stemming in het Congres verliep het overleg tussen een vertegenwoordiging van het Congres en de president bijzonder slecht. Er ontstond simpelweg een schreeuwpartij en ruzie waarna de Democraten het overleg verlieten. Het is steeds duidelijker aan het worden dat de VS onbestuurbaar is geworden. Ondertussen heeft Trump ook generaal Mattis een waardeloze generaal genoemd. Dat terwijl hij eerst zeer lovend over Mattis was. Ben je het één keer niet met Trump eens, dan kan je daarna een ordinaire scheldpartij van hem verwachten. De vraag is of de politieke onrust ook op de beurs gevoeld gaat worden.

Helaas ook vandaag nog problemen met de nieuwsbrief software. We kunnen nog altijd geen nieuwsbrief versturen.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *