LADEN

Typ om te zoeken

De Tweede P2P tip

Advertenties Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De Tweede P2P tip

p2p, lending, rente

Voor hoeveel doet u mee?
Belangrijk is om uw risico’s te spreiden. P2P is één van uw mogelijkheden waarmee u rendement op uw vermogen kunt maken. Ik zou daarom niet meer dan maximaal 10% van uw totale beschikbare vermogen om mee te beleggen in deze vorm van investeren steken.
Vervolgens zou ik in het systeem kiezen voor veel leningen waarmee u automatisch in mee doet. Dat wil dus zeggen, kleine bedragen per lening inzetten.
Ik raad dus ook aan om uw deelname in het platform te automatiseren. Daarmee haalt u namelijk ook uw emotie uit uw deelnames. Emotie is bij beleggen bijna nooit goed. Stel dus vooraf vast in wat voor soort leningen u deel wilt nemen en laat daarna het systeem het voor u regelen. (Dit is heel eenvoudig op te zetten via een soort van beslisboom opzet)
U kan hier een rekening openen
Mijn tip is om het tijdens kantoor uren te doen. Ze zijn dan zelf aanwezig en kunnen vaak binnen een kwartier uw gegeven verifiëren. U kan dan in één keer verder.
U heeft uw paspoort, uw smartphone en uw bankgegevens nodig bij het aanmelden.
Deelname is al mogelijk met 50 euro en u krijgt bij uw aanmelding hoe dan ook al 20 euro als bonus. U moet dan wel Beursbox als referentie meegeven.

Open hier uw rekening

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *