LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 juni 2021

  • Gisteren met verbazing zitten kijken naar Steven Colbert. Die had Jon Steward eergisteren op bezoek en Jon Steward durfde hardop te zeggen dat de waarschijnlijkheid dat het Corona virus dat ontstond in Wuhan wel héél toevallig ontstond in de stad waar het enige Corona lab ter wereld staat… Eindelijk durft iemand van links een keer hardop te zeggen wat anderen al in januari 2020 durfden te zeggen. Dit schreef ik 28 januari 2020 al!
  • De staat Indiana is aangeklaagd vanwege het feit dat ze de Federale werkloosheidsuitkeringen niet meer aan haar inwoners uitkeert. Benieuwd wat de rechter daar van vindt. Het is immers een zaak over of De VS één land is, of een verzameling van zelfstandige staten. Het gaat om het welbevinden van de inwoners en uiteindelijk zou het daar om moeten gaan. Je kan niet rondkomen van 100 dollar per week.
  • Er is in de scheepvaart nog een probleem ontstaan. Er zijn te weinig containers… of de containers die er zijn, staan op de verkeerde plek. De vraag is of het genoeg oplevert om de verkeerd staande containers leeg naar China over te brengen… Nieuwe maken en daar op wachten kan wel eens goedkoper zijn. Dit alles jaagt ook weer inflatie op.
  • JDE Peet heeft in Australië het koffiemerk Campos Coffee overgenomen. Nadere informatie ontbreekt nog.
  • NSI heeft voor een rente van slechts 1,4% 50 miljoen kunnen lenen bij Apollo Global Management. Tegen zo’n lage rente wil iedereen wel geld kunnen lenen!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *