LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 juli 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 juli 2019

huawei

Wat veel marktanalisten hadden verwacht is (nog) niet gebeurd. Trump heeft de uranium wet niet getekend. Met de wet was het de gebruikers in de VS verplicht geworden om 25% Amerikaans uranium te gebruiken. Blijkbaar ging zo’n protectionistische maatregel zelfs Trump nu nog te ver.

Veertig jaar geleden schreef Stephan King zijn boek Dead Zone. Lees dat boek en vergelijk het met de opkomst van Donald Trump, de vergelijkingen zijn simpelweg eng te noemen. Trump gebruikte zelfs dezelfde onderwerpen in zijn speeches! Het verschil tussen realiteit en fictie… Trump werd wel president.

Het is helaas geen verrassing, maar wederom is het zo dat de topinkomens veel meer in beloning omhoog gaan dan de gewoner werknemers. Wanneer zou het graaien ooit genoeg zijn? Waarom wil je blijven werken voor bedrijven die deze geldwolven faciliteren? Waarom blijven wij als consumenten kopen bij dat soort bedrijven? Moeten we onderhand eens niet met de voeten gaan stemmen?

AB InBev heeft de Aziatische beursgang van Budweiser afgeblazen. Ze zien de huidige situatie op de markten als niet ideaal… Hong Kong staat nu op het all time high. Hoeveel mooier moet het nog worden voor ze durven?

Huawei gaat in de VS honderden banen schrappen. Het bedrijf heeft in de VS drie labs. Het is onduidelijk of ze compleet gesloten gaan worden.

Volgens miljardair Peter Thiel is ook Google geïnfiltreerd door de Chinezen. Google werkt in China heel nauw samen met de Chinese overheid. Veel meer dan dat ze in de VS met de Amerikaanse overheid doet. Voor ‘overheid’ mag u in beide gevallen ook “militaire apparaat” lezen.

American Airlines heeft de vluchten van Boeiing 737 tot 2 november 2019 uit de vliegschema’s gehaald.
Bitcoin verloor gisteren ruim 10% nadat Trump zich negatief over de cryptomunt had uitgelaten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *