LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 jan 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 jan 2020

rente

Heb je interesse in een gegarandeerde 8% rendement en heb je tussen de 10K en 25K beschikbaar, mail me dan even. Een partner zoekt nog in totaal 25K waarop 8% rente gegeven kan worden. (tom @ lassing. nl)

De volgende aanvaring tussen China en de VS zit er al aan te komen. China koopt namelijk Iraanse olie en dat zint de Amerikanen niet. De VS wil daarop China weer nieuwe sancties opleggen waarna heel het sanctiefeest opnieuw kan beginnen. Soms denk ik dat ze bewust blijven aansturen op constante spanningen.

TerraForm aandeelhouders zagen gisteren een meevaller. Er werd een bod op de aandelen gedaan. Dat was geeft een 11% premie boven de beursslotkoers van afgelopen vrijdag.

Tesla is nu het duurste automerk ooit gemeten naar beurswaarde. Nu is dat uiteraard niet eerlijk ten opzichte van Ford 100 jaar geleden, maar op dit moment is Tesla 94 miljard waard. Gisteren steeg het aandeel bijna 9,8%!

Een Amerikaanse waterbedrijf is overgenomen met een premie van 26%. De overname van Primo Water door Cott Corp vindt plaats in cash en aandelen.

Het Amerikaanse begrotingstekort is weer boven de 1 biljoen gekomen. De vorige keer dat het gebeurde zaten we midden in een wereldwijde crisis.

Volgens de VS is China ineens geen valuta manipulator meer. Er is niets veranderd, dus blijkbaar waren ze het dan voorheen ook niet, of de VS is nu aan het liegen. Zeg het maar. Morgen moet het handelsakkoord getekend worden. 100% kans dat de mededeling daar mee te maken heeft.

Takeaway zag de orders in het vierde kwartaal met 56% toenemen. In Duitsland steeg de orderhoeveelheid zelfs met 137%.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *