LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 jan 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 jan 2020

belasting

De werkloosheid in de VS ligt officieel op 3,5%. Ik zeg officieel, want mensen die langer werkloos zijn dan de uitkering duurt, die vormen geen deel meer van de statistiek. Vooral onder de armere bevolkingsgroepen is de werkloosheid zeer hoog. Dat is niet nieuw, dat is al meer dan 20 jaar het geval. Die mensen komen nooit meer aan het werk en leven in de marge van de maatschappij. Ze maken geen deel meer uit van de cijfers die gepubliceerd worden.

Meer statistiek leugens… Men houdt in de VS goed bij hoeveel bedrijven sluiten, maar ze schatten nog altijd in dat er dan net zoveel bedrijven open gaan. Dat is echter al jaren niet meer het geval en zo nu en dan worden daarop aanpassingen gedaan. Recent zelfs de grootste ooit, waarbij 500.000 zogenaamde banen geschrapt werden.

Er komen veranderingen bij de Nederlandse belastingdienst nadat gebleken is dat de werkhouding van die dienst bijzonder bevolking onvriendelijk was geworden. De belastingdienst gaat in drie stukken geknipt worden, ieder onder een eigen leiding.

Een meevaller voor Trump… De Iraanse overheid ligt in eigen land onder vuur omdat ze drie dagen lang gelogen heeft over de reden van het neerstorten van de Oekraïense Boeing. Dit leidt de aandacht af van wraak richtig de VS.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *