LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 feb 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 feb 2020

apple
  • Ik ben gisteren boven de 8000 euro geïnvesteerd vermogen in leningen in Neo Finance gekomen. Dat is verder voor het systeem geen belangrijk punt, maar is voor mezelf wel een belangrijk gegeven, want ik moet nu weer nieuw geld gaan storten.
  • Vanavond na 22:00 uur onze tijd gaat Goldmoney haar derde kwartaalcijfers 2020 bekend maken. Hun boekhoudjaar wijkt daarmee behoorlijk af van het kalanderjaar. Goldmoney is beursgenoteerd onder de tickercode XAU.to. De koers is momenteel CAD 1,81. Gisteren verloor het aandeel 4% aan waarde.
  • Wells Fargo gaat 700 banen in Manilla schrappen. Een deel van de banen zal naar India verplaatst gaan worden. Ook in de VS zullen er banen verplaatst gaan worden. De resultaten van Wells Fargo waren recent 55% lager. Dit komt mede vanwege enorme juridische kosten naar aanleiding van het verkoopschandaal waarin de bank gewikkeld was. (Er werden zonder toestemming van de klanten betaalde rekeningen voor de klanten geopend. Duizenden medewerkers deden dit en miljoenen klanten waren de dupe. Dit alles omdat medewerkers anders hun omzetdoelen niet haalden.
  • Aanklager in de VS hebben Huawei er van beschuldigd bij zes bedrijven bedrijfsgeheimen gestolen te hebben. Ook heeft de onderneming volgens de Amerikaanse aanklagers de sancties met Noord Korea overtreden.
  • Apple moet de tijd die medewerkers in de rij moeten wachten om hun tassen bij het naar huis gaan te laten controleren ook aan de medewerkers uitbetalen. De controles duren tussen de 5 en 20 minuten en soms zelfs meer dan een half uur. Die tijd is voortaan betaalde tijd. Voortaan zal iedereen het een worst zijn dat Apple streng wil controleren. Ze betalen er dan zelf voor. Apple overweegt nu om medewerkers te verbieden om tassen mee naar het werk te nemen.
  • Het botert niet tussen de staten Texas en Californië. De laatste heeft haar ambtenaren verboden om op kosten van de staat naar Texas te reizen. Texas heeft dat verbod nu aan de hoogste rechters van de VS voorgelegd.
    De reden van het verbod van Californië is het feit dat Texas enkele homo haat wetten heeft aangenomen.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *