LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 feb 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 feb 2020

zonnepark, zwolle
  • Norges bank heeft een 3,04% belang in Koninklijke BAM Groep genomen.
  • Bij ABNAMRO werken momenteel al 2000 fraude medewerkers. Dat moeten er 3000 gaan worden. ABNAMRO wil alle klanten doorlichten… Vreemde zaak dat ze de splinters bij de klanten willen vinden, terwijl de balk gewoon in het bedrijf zelf te vinden is. De miljardenfraudes kwamen voort uit handelingen van de ABNAMRO top zelf. Daar wordt echter geen aandacht aan gegeven. Dat is een klusje voor de overheid en die laat het liever zitten, want anders kunnen politici bij die bank geen leuk betaalde baantjes meer verkrijgen.
  • De onderneming die Ministerie van Financiën heet… Weet u dat het ministerie van Financiën een KvK nummer heeft? Het is gewoon een bedrijf. KVK 27365323 Vestigingsnr. 000013926322 Korte Voorhout 7 2511CW ‘s-Gravenhage Op hetzelfde adres is overigens ook een VOF gevestigd, namelijk Safire Services v.o.f. Verder zijn er nog enkele andere stichtingen actief vanaf dat adres.
  • Er komt bij Zwolle een drijvend zonnepark. Het wordt het grootste drijvende park van Europa. Het park in aanbouw heeft de recente storm zonder problemen doorstaan.
  • In China is de methode om Corona vast te stellen veranderd. Per direct kwamen er minstens 25% meer gevallen bij. Blijkbaar is ziek zijn een kwestie van administratie en bureaucratie. Of je daadwerkelijk ziek bent doet er niet zo veel toe.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *