LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 april 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 april 2021

  • ABNAMRO is weer eens geld van mij kwijt. Het gaat om een overboeking van 20.000 euro die “zoek” is. Het is een zakelijke overboeking van mijn op te heffen goldmoney rekening terug naar de tegenrekening bij ABNAMRO. Gelukkig dat ik slechts een eerste transactie van 20.000 euro deed. Ik heb nu namelijk al wel zilver gekocht bij Goud999. Zo hou ik namelijk wel mijn edelmetalen voorraad op peil. Zodra het geld weer terecht is, kan ik de volgende transactie doen… die ze dan weer zoek kunnen laten raken. (Het geld is waarschijnlijk vanwege witwasonderzoek ‘apart’ gehouden. Ik moet dan over vier weken weer een verklaring afgeven waar het geld vandaan komt. Dat overkomt me steeds omdat er een bedrijf in Azië is dat ongeveer dezelfde naam heeft als mijn bedrijf.Dat bedrijf heeft illegaal gehandeld met Noord Korea. Nu zijn alle bedrijven met ongeveer dezelfde naam verdacht en blijven dat zolang ze bestaan. Men maakt geen dossier op, want dat mag niet meer en zo hou ik deze ellende al jaren. Gek genoeg overkomt het me alleen bij ABNAMRO. Andere banken heb ik deze problemen niet bij.
  • Over ABNAMRO gesproken… Als je daar meer dan 150.000 euro op je bankrekeningen hebt moet je rente GAAN BETALEN!
    Is er een betere reden te bedenken om over te stappen naar N26?
    Ik doe dat ook meer en meer.
  • U moet nog even wachten op uw AliExpress pakjes. De Ever Given, het schip dat het Suez kanaal blokkeerde, is in beslag genomen door Egypte. Dit is gedaan om de eigenaren te dwingen de rekening te betalen.
  • In Duitsland krijgen consumenten die bij Volkswagen geld leenden om een sjoemeldiesel van Volkswagen te kopen nu ook de financieringskosten terug. Het komt neer op 2000 euro per klant. Volkswagen weigerde deze klanten tegemoet te komen. De rechter vond dat niet eerlijk naar deze klanten toe omdat anderen wel vergoedingen kregen.
  • Volgens het RIVM heeft het openen van de terrassen geen zin. Dan zijn parken en terrassen vol… Ja, en? Dan kunnen bedrijven weer omzet maken en kunnen we ons leven weer oppakken. Sinds wanneer laten we ons ringeloren door een instituut als het RIVM? Welke waanzin gaan we hier eigenlijk in mee? Wil je niet naar een terras, dan doe je het niet. Dus medewerkers RIVM zullen we daar niet tegenkomen. Prima toch?
  • In Duitsland wil de Federale regering meer zeggenschap over de bondsstaten. Zo wil de nationale regering voor heel het land willen besluiten over lock downs. In feite een staatsgreep onder het mom van gezondheidszorg. Waar kennen we dat van… RIVM?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *