LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 juli 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 juli 2018

– Heeft u na april dit jaar een paspoort aangevraagd, dan kan het zijn dat dit paspoort een fabricage fout bevat en dat kan aan de grens vervelend uitpakken. Kijk hier. https://pleinbest.nl/bericht/recent-nieuw-paspoort
– Ondanks het vertrek van haar uit de gratie geraakte voorman Scott Pruitt heeft de EPA toch besloten tot het niet verhogen van het percentage bio-energie in Amerikaanse benzine. Een stap die vooral vanuit de agrarische sector enorm omarmd werd omdat het goed voor hun omzet is. Er lag een uitgewerkt plan, maar het is afgeblazen.
– De inflatie in de VS is de afgelopen zes jaar niet zo hoog geweest. Over de laatste 12 maanden bezien was de inflatie 2,9% en dat is gunstig berekend.
– China overweegt heel nieuwe stappen in de handelsoorlog met de VS. Het moet wel, want het importeert al veel minder uit de VS dan de VS uit China. Andere maatregelen zijn bijvoorbeeld het verbieden van uitvoer van bepaalde gevoelige rare metals waarmee de VS geavanceerde wapens maakt. Ook kunnen licenties van Amerikaanse bedrijven vertraagd worden. Denk ook bijvoorbeeld aan extra (vertragende) controles op Amerikaanse producten.
– De Senatoren in de VS willen Trump beperken in zijn mogelijkheden om sancties uit te roepen. Aan de andere kant zijn alle senatoren ook bang de steun van hun donors te verliezen en daarom is de bereidheid om tegen Trump te stemmen heel klein, zeker aan Republikeinse kant.
– ING heeft de spaarrente verlaagd naar 0,03%. Het heeft dus geen zin om spaargeld cash aan te houden, gezien de inflatie van rond de 2%. Het is dan beter te overwegen te gaan voor een goudrekening alwaar u elektronisch goud aanhoudt. Lees hier verder
– Bulgarije mag zich aanmelden voor het deelnemen aan de euro. Dat is gisteren door de Eurogroep besloten.


– Accell heeft e-bakfiets specialist Velosophy overgenomen, maar meldt geen prijs die met de overname gemoeid is.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *