LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 september 2019

belasting

De grootste bedrijven in Nederland gaan vanaf 2021 winstbelasting betalen. Zelfs de VVD is van mening dat het te gek voor woorden is dat ze die belasting tot op heden NIET betaalden.

John Bolton de oorlogszuchtige adviseur van Trump is weg. Ontslagen of ontslag genomen, de kleuters zijn er nog niet uit. Dát is het niveau van het Witte Huis tegenwoordig.

De VS stelt de tariefverhoging op Chinese producten twee weken uit. Eindelijk een heel klein positief puntje.

Een hoge Schotse rechter heeft bepaald dat de wekenlange schorsing van het Engelse parlement onwettig is. Nu kan alleen het hoogste Engelse hof er zich nog over buigen. Dat duurt weken… Dan is de vakantie voor het parlement al vanzelf voorbij. Wat of de onwettigheid voor consequenties heeft is onduidelijk. Als u iets doet dat onwettig is en de rechter veroordeelt u, dan gaat u straf krijgen. Als de premier zoiets doet dan…

Prosus is een nieuwe grote onderneming op de Amsterdamse beurs. Een bedrijf dat het geluk had om in enkele succesvolle tech bedrijven te investeren en daarmee zichzelf heruitvond en werkelijk gigantisch groeide. Het aandeel opende 30% boven de intro koers.

De voormalige topvrouw van het ziekenhuis MC Slotervaart heeft een eis van twee jaar gevangenisstraf horen eisen. Ze is verdachte bij de verduistering van 1,2 miljoen euro en het vervalsen van facturen.

De beurs van Hong Kong heeft 36,6 miljard dollar geboden voor de beurs van Londen. Zou dit doorgaan, dan wordt de voorgestelde overname van Refinity door de beurs van Londen afgeblazen.

AB InBev blies twee maanden geleden de IPO van Budweiser in Hong Kong af maar is nu toch aan het onderzoeken of het alsnog doorgezet kan worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *