LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 juli 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 juli 2018

– Gisteren helaas even problemen met de verzending van de nieuwsbrief. Bleek mogelijk te liggen aan een verlopen licentie. Zodra het was bijgewerkt werkte alles weer.
– Heeft u een vijver en kost het u moeite deze zuiver te houden? Maak dan zelf geactiveerde EM en kleiballen! U leest hier hoe dat moet.


– Trump heeft zich gisteren bij de NAVO in één klap ongeloofwaardig gemaakt door ineens over 4% te beginnen, daar waar is afgesproken dat de NAVO landen in 2024 op 2% zullen zitten. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die dan gewoon afhaakt. Zelfs de nodige toppolitici hadden het op dat moment wel gehad met hem en stopten met luisteren naar zijn gebral. Hij zoekt ruzie met vrienden en speelt mooi weer met zijn vijanden, terwijl hij ondertussen stookt tussen de andere partijen. Hij is simpelweg een intrigant.
– Alle Brabanders zijn zondag voor Kroatië. Kijk maar naar wat die Kroatische fans aanhebben! (De Brabandse vlag)
– Volgens de Amerikaanse overheid zijn alle 100 overgebleven kinderen onder de 5 vanaf vandaag weer bij hun ouders. Ze kunnen dat wel zeggen, maar onafhankelijk onderzoek daar naar is er helaas niet. Amerika glijdt snel af naar een dictatuur.
– De Turkse lira verliest fors terrein nu de schoonzoon van Erdogan minister van Financiën is geworden. Het is nooit goed als familieleden overheidsposities en politieke posities in gaan nemen. Blijkbaar ziet de markt dat ook zo.

Turkse lira
– Volgens professor Stephan Roach is de VS de net gestarte handelsoorlog nu al aan het verliezen. Mohamed El-Erian van Allianz is het daar niet mee eens. Hij denkt dat de VS juist op winst staat. En Tom Lassing, want denkt die er van? Die denkt dat iedereen op verlies staat. Hier komt geen winnaar uit. De één verliest misschien wat meer dan de ander, maar degene die het minste verliest is allerminst een winnaar.
– Bij Fiat is een staking uitgebroken omdat Ronaldo voor 100 miljoen naar Juventus (van de FIAT eigenaren) komt en 30 miljoen per jaar gaat verdienen. De medewerkers van Fiat zijn boos omdat ze al jaren geen loonsverhoging meer krijgen. Wat ze vergeten is dat Ronaldo geld gaat opleveren en dat al hun werk dat al jaren niet doet.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *