LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 december 2018

brexit

– Gisteren schreef ik de waarschuwing over de Nigeriaanse oplichters. Hierdoor kwam de nieuwsbrief bij veel abonnees niet aan… Hun spamfilter werkt zo strikt dat zelfs waarschuwen er tegen er al niet door komt…
– President Dump en de Democratische leiders hadden een gesprek in het Oval Office. Nog met de pers erbij liep het al mis en werd het een debat waarbij de huilbaby zoiets uitriep als: Ik wil mijn Mexicaanse muur en anders sluit ik de overheid! Later in het gesprek schoot Trump wakker toen het de Trump closure genoemd werd. Daar raakte de Democratische leidster een gevoelige snaar.
– In Frankrijk krijgen de Altice medewerkers een extra 1000 euro bonus zodra de politici de wet om dat belastingvrij te mogen doen hebben afgerond.
– De Britten moeten voor 21 januari een Brexit stemming in het parlement gehouden hebben. De optie om op dit moment geen Brexit uit te voeren lijkt nog altijd onbespreekbaar in het VK. Toch zou het beter zijn om pas te vertrekken met een degelijk plan en afgeronde afspraken.

brexit
– China heeft aangegeven haar importtarieven op alle in de VS gemaakte wagens te verlagen van 40% tot 15%. De Japanse en Koreaanse auto-aandelen schoten daarop procenten in prijs omhoog. Vreemd eigenlijk, want de regeling is helemaal niet gunstig voor hen. De importtarieven voor hen blijven 15%.
– Het 1MDB schandaal is weer aan het opspelen. Dit fonds is een enorme omkopingsschandaal met rollen voor voormalige leden van de Maleisische regering, waaronder een voormalige premier. Een goed idee (staats fonds) werd een slush fund voor omkoping en corruptie.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *