LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 okt 2019

woningmarkt

Philips is bang dat het de komende tijd toch iets minder voor de wind zal gaan. Vooral Connected Care doet het minder dan vooraf gedacht. De waarschuwing is beleggers vast gegeven.

De Koerden hebben de VS niet geholpen toen de VS in 1944 De D-Day landingen uitvoerde in Normandië. Dat is een belangrijke reden dat Trump ze nu heeft laten weten dat ze wat hem betreft letterlijk dood kunnen vallen. U denkt misschien, dat verzint Tom… Helaas niet. Kijk hier maar het wordt speciaal door Trump aangehaald. Overigens is het feit onjuist. Er waren mensen met Koerdische achtergrond aan het vechten aan de kant van de geallieerden.
De Turkse beurs ging overigens wel enkele procenten omlaag na de inval in Syrië. De inval is voor Erdogan een manier om heel Turkije weer achter hem te krijgen. Een buitenlandse vijand verenigd het land. Een al oud en beproefd model.

Is het een probleem dat de IS(IS) gevangenen misschien vrijkomen, werd aan Trump gevraagd. Nee, geen probleem, immers vluchten ze dan naar Europa. Wat is die Trump toch een snoepje!

Binnenkort gaat het aandeel Turquoise Hill Resources een reverse split doen. Interessant, omdat de koers van zo’n aandeel dan vrijwel altijd nog verder omlaag gaat na deze reverse split. Een interessant aandeel dus om short op te gaan.

De Chinese verzekeraar en investeerder Anbang zet in Nederland zes kantoorgebouwen in de verkoop. Het gaat om toonaangevende gebouwen in Nederland, waaronder de Weena toren in Rotterdam. De kantoren werden in 2016 voor 500 miljoen euro gekocht. Het bedrijf moet verkopen omdat de Chinese overheid de schuldenberg van het bedrijf fors terug wil dringen.

Er staan momenteel in Nederland extreem weinig woningen te koop. Wat er te koop staat is vaak snel van de markt af en de prijzen gaan door het plafond. Bij ons voor is een verouderde en flink op te knappen woonboerderij in korte tijd bijna in prijs verdubbeld. Een jaar geleden werd op de veiling 300K geboden. Dat ging uiteindelijk toch mis met de koper. Nu is het verkocht voor 500K. Zo gek is de markt momenteel.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *