LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 maart 2020

putin, dictator voor het leven
  • Chinese docenten vonden een moderne manier om de leerlingen die niet naar school mogen toch werk te geven. Het huiswerk werd via een app gestuurd. De leerlingen hebben daarop massaal die app een slechte review gegeven zodat deze uit de Apple Store gehaald werd. Chinese zijn, als het licht uit is, toch niet zo heel anders als onze leerlingen.
  • Gisteren wist de AEX de weg terug omhoog uiteindelijk niet te vinden. In de VS gingen de beurzen wel flink in herstel. De indices stegen er meer dan 4%.
  • Joe Biden heeft weer drie belangrijke staten gewonnen van Bernie Sanders. Het is nog niet over, maar Sanders heeft het nu wel moeilijk.
  • Pinnen vanwege Corona? Mij lijkt dit wel een heel raar argument tegen cash geld. Het is wel slim gedaan van de supermarkten. Die willen namelijk af van cash geld en dit is een mooi excuus dat nu lekker binnenkomt.
  • De EU zet 25 miljard opzij voor beperking van de economische gevolgen van Corona… Leuk… Maar wie gaan hier van profiteren? Enig idee hoe je aanspraak kan maken op dit geld? Dit is in mijn ogen een slimme manier om 25 miljard belastinggeld in handen te krijgen van enkele overheden en grote ondernemingen die PRECIES weten hoe ze dit geld kunnen claimen. De rest heeft geen idee en krijgt dus niets. Dit is in mijn ogen corruptie in de praktijk!
  • In Italië hoef je je hypotheek betalingen nu even niet te doen… Voor je denkt, gratis wonen… Je moet de betalingen later wel inhalen… Je kan nu alleen niet aangepakt worden als je nu niet betaalt. Dat komt later wel…
  • In het VK is de Minister van Gezondheid besmet met het Corona virus. Je moet wel toegeven, het is iemand die er wel voor gaat en ook de praktijk in gaat. De vraag is wel of nu ook andere kabinetsleden nu besmet zijn.
  • Het is de vraag of de Olympische Spelen wel door kunnen gaan. Tokio is nu een uitstel aan het overwegen.
  • Putin probeert het nu voor elkaar te krijgen dat hij tot 2036 president van Rusland kan blijven. Rusland was heel even een democratie, maar het land blijft toch steeds flirten met het tsarisme. Het land is niet in staat zichzelf juridisch te beschermen tegen machthebbers die tot hun dood willen regeren.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *