LADEN

Typ om te zoeken

Verkoop adviezen

Laatste Nieuws

Verkoop adviezen

In de periode augustus 2007 tot nu daalde het aandeel van 55 euro toen, naar 27 euro nu. Kortom, 50% daling. Hoe kan je dan als analist bij een toonaangevende bank in vredesnaam met droge ogen juist NU, nadat het aandeel al 50% verloor, met een adviesverlaging komen?
Waar was je een paar maanden geleden dan? Wat is het nut van zo’n analist als je na 50% daling pas met je verkoopadvies komt?
Wie neem je dan in de maling?
De analist is Mark Sheppard van UBS. Hij is niet alleen ineens erg negatief over Randstad. Ook USG People is naar zijn idee niet koopwaardig meer. Tot gisteren was dat een koopwaardig aandeel volgens hem…
Het gaat niet zo goed met UBS tegenwoordig. Geen idee hoe dat zo zou komen. Misschien incompetente medewerkers onder een incompetente leiding? Het is maar een idee. Nu bent u zo slim om deze man niet te volgen. Gelukkig maar. Helaas echter is uw pensioenfonds niet zo slim. Uw verzekeringsmaatschappij ook niet. Die grote partijen laten zich namelijk wel volledig adviseren door analisten als Mark. Daar moeten we maar niet teveel aan denken. De gedachte eraan geeft me namelijk pertinent geen rust.

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *