LADEN

Typ om te zoeken

Ruim tien jaar te laat

Laatste Nieuws

Ruim tien jaar te laat

Maar liefst tien jaar te laat komt nu de SP als eerste politieke partij met serieuze vragen over het Nederlandse goud.
Nederland had ooit één van de grootste voorraden goud in de wereld, zeker als we het afzetten tegen de hele bevolking. Nederland was dan ook één van de rijkste landen ter wereld, met een bevolking die ermee akkoord ging dat het hard moest werken tegenover weinig inkomsten. (ziet u de gelijkenis met de Chinese bevolking van nu?)
Toen het eindelijk de Nederlanders zelf beter ging, werd de basis van de rijkdom tegen bodemkoersen verkocht. Gerrit Zalm, u kent hem wel, van DSB en de huidig CEO van die andere falende bank ABNAMRO, was degene die het rampzalige besluit nam om de goudvoorraad tegen de laagst mogelijke koers te verkopen. Ik heb zelf de berekening niet gemaakt, maar volgens de SP is er daarmee 32 miljard euro verkwanseld.

Had Gerrit Zalm dat niet kunnen weten?

Jawel.

Sterker nog, hij deed het expres.

De Euro moest immers vertrouwen krijgen en hoe dat beter te doen dan het vertrouwen opzeggen in goud dat al 3000 jaar het vertrouwen van de mensheid had.
De goudvoorraad is willens en wetens verkocht tegen bodemkoersen en Gerrit Zalm? Die had en heeft nog altijd een vetbetaalde baan in de financiële wereld en alle roem als de beste minister van financiën ooit… In het land der blinden.
Zie hier de vragen die de SP gesteld heeft: http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/09/sp-stelt-kamervragen-over-de-nederlandse-goudvoorraad/#more-97848

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *