LADEN

Typ om te zoeken

Prijsschieten

Laatste Nieuws

Prijsschieten

Het was de laatste dagen geen leuke tijd op de beurs en er is waarschijnlijk geen enkele aandelenbelegger die ontsnapt aan de huidige malaise. Als we naar het journaal kijken of in de kranten kijken, dan werd al over een heuse crash gesproken. Van een crash is echter geen sprake én er is een levensgroot verschil met de situatie die in het verleden een crash veroorzaakten. In het verleden ging namelijk altijd een periode van ongebreideld optimisme aan een crash vooraf en nu kunnen we daar absoluut niet van spreken. De S&P-500 index noteert bijvoorbeeld een koers winst verhouding van 14,3 en dat is lager dan gemiddeld.
Voor de koelbloedige beleggers wordt het hierdoor prijsschieten, want ook aandelen van zeer goed presterende bedrijven zijn afgelopen weken in koers gedaald. Bent ú een koelbloedige belegger? Dan kunt u nu parels selecteren die het straks zeer goed gaan doen.
Hoe die aandelen te selecteren? Vraag hier uw gratis rapport aan en lees hoe wij de goedkoopste aandelen selecteren van de bedrijven die het beste presteren.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *