LADEN

Typ om te zoeken

Opties en autoraces

Laatste Nieuws

Opties en autoraces

Van wie wilt u leren autorijden, van een Formule 3 racer die zo nu en dan in een wedstrijd een podiumplaats en daarmee de lokale krant haalt, of van een instructeur die u netjes de regels leert en die u leert te rijden zoals het moet? Ik weet het wel, u wilt leren rijden van die Formule 3 coureur. Zeg het maar eerlijk!

Het nadeel is, en dat moet u incalculeren, dat u brokken zult gaan maken en boetes zult gaan krijgen. Immers leert u bochten goed in te snijden, keihard te rijden en leert u hoe u zo snel mogelijk van de eerste versnelling naar de zesde versnelling kan opschakelen.

Het is precies zo in opties. Daar zijn ook enkele redelijk bekende optietraders actief, die we mogen vergelijken als Formule 3 coureurs… Bekend in de sector, maar niet wereldberoemd.
Ze hebben aardige transacties gedaan en wonnen zo nu en dan een aardig fortuintje.

Veel van deze traders geven vanwege hun succes cursussen. U leert daar wat hen zo goed afging.
Het nadeel is, u gaat thuis af en toe tegen de vangrail van de optiehandel en u zult zo nu en dan heel de investering af moeten schrijven.

U kan het ook leren van een instructeur die u de kneepjes van het vak leert en die u inzicht geeft, zodat u geen brokken met uw geld maakt.

Zegt u het zelf maar, wat heeft u liever. Met opties kunt u uw maandloon in een enkele transactie verliezen. 21,5 dagen voor gewerkt, één stomme transactie, geld weg.

Geen probleem?

Ok , dan voor mij ook niet. Is dat echter wel een probleem, dan heb ik twee aanbevelingen voor u. Eén is de gratis Optiecursus via www.optiecursus.com die u dan via E-mail zult verkrijgen. De andere is het advies eens te gaan luisteren naar Francois Franken. Hij is die instructeur, maar zal u allesbehalve saai alles over de optiehandel kunnen vertellen.
Ga eens luisteren en voorkomt dat u maandlonen inlevert omdat u van de verkeerde instructeur optiebeleggen heeft geleerd.
https://www.beursbox.nl/affiliate/miniseminar.html

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *