LADEN

Typ om te zoeken

Natural Gas prijs in de lift

Laatste Nieuws

Natural Gas prijs in de lift

De prijs per eenheid Natural Gas was in mei 2012 in Noord Amerika nog slechts 1,64 dollar. Wetende dat de meeste producenten een kostprijs van rond de 6 dollar hebben en u kunt u wel indenken hoe hard er ingeleverd moet worden op Natural Gas.

De meeste aanbieders van Natural Gas in Noord Amerika hebben daarom hun focus zoveel mogelijk verlegd naar ook productie van olie. Hoewel ook de olieprijs in Amerika lager ligt dan de wereldprijs voor olie, kan daar nog wel winst op gemaakt worden.
Met de extreem lage prijs voor Natural Gas zien vooral elektriciteitsbedrijven de laatste tijd wel in dat een overstap op Natural Gas wel eens kan lonen. Het verbruik begint nu dan ook langzaam op gang te komen.
Dit zal inhouden dat ook de prijs van Natural Gas eindelijk zal gaan oplopen. In mijn ogen een trend die niet meer te keren zal zijn. Eenmaal overgestapt op Natural Gas gaan elektriciteitscentrales niet snel meer terug naar kolen. Ook neemt, door de lagere milieudruk, het verbruik van Natural Gas in auto en vrachtwagen motoren alleen maar toe. Vooral zware trucks zijn veel minder vervuilend als ze op Natural Gas rijden. We zien nu in Amerika eindelijk een serieuze aanpak van het milieu probleem en daadwerkelijk stappen om daar wat aan te doen. Niet vanwege het milieu, maar omdat Natural Gas simpelweg economischer is geworden.
Het milieu zegt ondernemingen zoveel niet. Winst, dat is wat telt. Nu de winst met Natural Gas verhoogd kan worden, is het milieu er gelukkig ook mee geholpen. De prijs van Natural Gas is in Amerika al opgelopen tot boven de $4. De goedkoopste aanbieders kunnen nu weer winst gaan maken.
Hoe te profiteren van de opkomst van Natural Gas?
U kan uiteraard aandelen in deze hoek kopen. Het is gezien de meestel nog altijd veel hogere kostprijs echter nog wel erg vroeg.
U kan ook handelen op de prijs van Natural Gas. Dat kan worden gedaan op de futures markt. Ik raad u niet aan dat zelfstandig te doen. www.trendzoeker.nl is een partij die ik daar veel meer in vertrouw. Overigens pas interessant bij bedragen van meer dan 20.000 euro!

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *