LADEN

Typ om te zoeken

Met 20K kan je al aan de slag

Laatste Nieuws

Met 20K kan je al aan de slag

Wie geld op een spaarrekening zet, ziet door de inflatie en belasting de koopkracht jaar in jaar uit achteruit gaan. Een belegging in aandelen daarentegen zorgt er voor dat je later ook nog iets aan je geld hebt. Die ene gulden zou, wanneer deze bijvoorbeeld 100 jaar geleden zou zijn belegd in een brede index, nu 13.780,61 gulden waard zijn. En dat door simpelweg de index te volgen. Maar dat kan beter!
Op 1 februari 2008 ging de RatioPortefeuille van start. Sinds begin 2008 is de Euro Stoxx 50 circa 36% gedaald. Desalniettemin wist de RatioPortefeuille een winst te behalen van +70%, oftewel een ‘outperformance’ van 106%.
De RatioPortefeuille blijkt ruim 3 jaar na de start uitstekend in staat om de 2 belangrijkste doelen van beleggen te realiseren, te weten:
1. het in stand houden van het vermogen en
2. het laten renderen van het vermogen.

Een combinatie van bewezen analysemethodes wordt losgelaten op aandelen die deel uitmaken van Euronext 100 en Next 150. De meest kansrijke aandelen worden geselecteerd op basis van een optimale mix van koers-winstverhouding, winstkwaliteit en dividendrendement.
Van de 10 meest kansrijke aandelen, die zo worden gevonden, worden vervolgens de vijf best presterende aandelen geselecteerd. De best presterende aandelen, de ‘La crème de la crème’, worden opgenomen en minimaal 1 jaar in portefeuille gehouden aangezien het geruime tijd kan duren voordat de markt de onderwaardering onderkent. Op deze wijze wordt stap voor stap een breed gespreide portefeuille samengesteld.
Meer weten? Klikt u dan hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *