LADEN

Typ om te zoeken

Is Italië nu op de goede weg?

Laatste Nieuws

Is Italië nu op de goede weg?

Met het vertrek van Berlusconi kan Italië alleen maar beter af zijn. Tenminste, dat zou je denken en daar waren we vorige week van overtuigd.
U zal het misschien niet willen geloven, maar in de volgende paar zinnen ga ik deze overtuiging onderuit halen. Italië is met het vertrek van boefje en hoerenloper Berlusconi nog verder in de shit gekomen en ik leg u nu uit waarom:
– We konden van Berlusconi denken wat we wilden, maar hoe hij het systeem ook manipuleerde, hij was wel democratisch gekozen. Monti, die er nu zit, is helemaal niet via democratische weg op die plek gekomen. Zijn aanstelling heeft niets van doen met democratie. Het sluit in feite het democratische proces vooral uit.
– We horen en lezen allemaal wel eens dat banken de eigenaren van de wereld zijn. Hoe uit zich dat… Wist u dat Mario Monti een senior adviseur van Goldman Sachs is? Goldman Sachs heeft dus gewoon de regering van een land in problemen overgenomen!
Overigens stonden tot vorige week de ECB en het IMF ook onder supervisie van (ex-)Goldman Sachs managers. Nu niet meer, omdat IMF topman Antonio Borges ontslag nam.
Nu zult u misschien zeggen, ex-Goldman Sachs is niet meer huidig Goldman Sachs. Ja, dat is waar, maar juist Goldman Sachs is er sterk in dat ze ook haar ex managers dicht bij zich houdt. Eenmaal Goldman Sachs, is altijd Goldman Sachs. Je bent in de familie opgenomen en je komt daar niet meer uit. Het is wat dat betreft net de maffia en dat maakt het feit dat ze nu Italië overnemen in feite ook zo’n mooi verhaal. ECB preseident Mario Draghi was van 2002 tot 2005 in dienst bij Goldman Sachs.
De vraag is of Goldman Sachs een oplossing voor Europa zoekt, of een oplossing voor Goldman Sachs. Gezien het feit dat ze zelf de stichter van alle onrust zijn, mag verwacht worden dat het alleen maar gaat om de belangen van Goldman Sachs.
Ik weet wel wat de beste oplossing met Goldman Sachs zou zijn, maar als ik dat uitspreek ga ik vergeleken worden met een man als Hitler en dat lijkt me toch geen goed idee.
U leest hier meer over de verovering van Europa door Goldman Sachs

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *