LADEN

Typ om te zoeken

Ik raad het niet aan

Laatste Nieuws

Ik raad het niet aan

Een lezer van Jack deed iets wat ik niet aanraad, maar hij kwam wel weg met een enorme winst op zijn gok.
Jack Hoogland is enkele weken geleden begonnen met het volgen van veel te dure aandelen en hij ging er, al dan niet met put opties, short op.
Jack doet het keurig met lang gekochte put opties, of short in aandelen, eventueel gedekt door opties. Alles om het risico maar in te perken. Dat gaf leuke winsten, want zoals u gisteren al in deze nieuwsbrief las zijn de aandelen van flink wat van de overgewaardeerde aandelen de laatste weken fors in koers gedaald.
De winsten op de posities die Jack adviseerde zijn echter beperkt tot enkele tientallen procenten. Niet slecht voor een maand, maar het is ‘maar’ enkele tientallen procenten.
Dat terwijl een lezer van Jack in dezelfde periode zijn geïnvesteerde 1000 euro een bedrag van ruim 18.740 euro zag worden.
Die lezer deed een alles of niets spelletje en kon er maximaal 1000 euro mee verliezen. Hij kocht kortlopende Put opties. Hij moest dus niet alleen gelijk krijgen, maar dat moest ook nog eens in enkele weken gebeuren.
Zijn geluk was, dat het is uitgekomen. Hij won de loterij! In plaats van enkele tientallen procenten winst is het voor hem nu 1.870% winst geworden.
Fantastisch natuurlijk, maar ik raad het niet aan. Het is namelijk echt als het winnen van de loterij. Er zijn enkele winnaars, altijd…
Er zijn echter veel meer verliezers en dat is ook altijd een zelfde soort zekerheid.
We horen de winnaars, net zoals u hierboven het succesverhaal leest. We lezen niet over al die beleggers die ook ergens op gokten en hun hele investering verloren zagen gaan.
Wie structureel rijk wil worden, die neemt minder risico en zorgt er voor dat er meer zekerheden ingebouwd worden. Dat is saai en vergt tijd, maar is zekerder. Ontegenzeggelijk is het zo dat een alles of niets aanpak veel spannender is. 90% van de particuliere beleggers
verliest structureel op de beurs. Niet toevallig kiezen ook de meeste particuliere beleggers keer op keer weer voor de alles of niets aanpak. Het resultaat is in de meeste gevallen ‘niets’.
Wilt u leren hoe u veel zekerder geld uit de markt kunt halen, dan kunt u de strategie van Jack volgen. Klikt u daarvoor hier. U kan ook de basiscursus optiebeleggen bij mij volgen. Daarvoor klikt u hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *