LADEN

Typ om te zoeken

Waarschuwing voor bankkluis houders

Laatste Nieuws

Waarschuwing voor bankkluis houders

Ik heb er al jarenlang een waarschuwing voor gegeven, maar de geruchten worden sterker dat de EU en de nationale regeringen in de bankkluizen willen komen kijken.
Ze zijn op zoek naar zwart geld, sieraden, goud en zilver. De overheid wil in uw bankkluis kijken omdat u natuurlijk niets te verbergen heeft…
Dat is het argument van de overheid… U heeft toch niets te verbergen, en dus moet de overheid in uw bankkluis kunnen kijken.
De volgende stap is dat ze regelmatig even een huiszoeking doen, want u heeft toch niets te verbergen?
Ze gaan ook preventief op uw computer kijken. U heeft toch niets te verbergen?
U heeft daar bezwaar tegen? Ooh? Heeft u misschien toch iets te verbergen?
Wilt u uw recht op privacy misschien misbruiken om de belastingen te ontduiken?
Wat bent u voor asociale persoon dat u bij de overheid recht op privacy claimt? U moet dan haast wel crimineel zijn en zwart geld en niet aangegeven bezittingen hebben.

De overheid is geen vriendelijke entiteit meer. De schulden die ze zijn aangegaan zijn daarvoor te groot geworden. De kans bestaat dat heel ons bestel op omvallen staat als niet snel een voorlopige kurk gevonden wordt waarmee de lekkende kruik in ieder geval tijdelijk gerepareerd kan worden. Die kurk is het vermogen van particulieren.
De oplossing is het vinden van het ongetwijfeld aanwezige niet aangegeven vermogen in bijvoordeeld goud en zilver dat in bankkluizen en in huizen ligt. De oplossing is ook te vinden op de spaarrekeningen en in de pensioenvoorzieningen.
Zegt u het maar welke uw overheid gaat kiezen, maar ik garandeer u, ze gaan kiezen. Het gaat namelijk om het overleven van deze overheid. Het is niet de regering die een probleem heeft, maar het is heel de overheid. De Arabische lente staat op de poort van Europa te kloppen. Het zijn echter niet ontevreden inwoners, maar het zijn ontevreden schuldbewijshouders die de zaak kunnen laten ploffen.
Hoe hou je die machtige personen en bedrijven (banken) van je overheidslijf? Dat doe je door je volk te bestelen.
U heeft invloed! Zeg niet dat u geen invloed heeft. U heeft invloed in die zin dat u door u zelf te starten campagnes mag kiezen voor welke manier van stelen uw overheid gaat. In Polen heeft de regering de pensioentegoeden al geconfisqueerd. Daar is de keuze al door de overheid gemaakt. In België en Nederland is de keuze nog niet gemaakt, dus u kan nog gaan lobbyen. Men neigt naar de bankkluizen en vervolgens de spaartegoeden. Ik vermoed dat de bankkluizen het eerst aan de beurt zijn. Immers zijn die van mensen die blijkbaar iets te verbregen hebben als ze weigeren mee te werken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *