LADEN

Typ om te zoeken

Het is als geld drukken

Laatste Nieuws

Het is als geld drukken

Ik las een werving voor een Amerikaanse tipservice waarbij ze aangaven dat hun methode van beleggen gelijk was aan het printen van geld. Vervolgens kwam er een heleboel bla bla, maar waar het op neerkomt, is dat ze een methode zeggen te hebben die lijkt op het creëren van geld… Die Amerikanen zijn marketingtechnisch slim, maar niet uniek.
U heeft de laatste maanden in deze nieuwsbrief namelijk verschillende services leren kennen die in feite ook zo opgezet zijn.
Kijkt u naar een service als www.optie-specialist.nl die heel bewust opties schrijft en in feite geld krijgt om een risico op zich te nemen.
Welk risico je als belegger op je neemt, dat bepaal je zelf. Warren Buffett heeft bijvoorbeeld de laatste jaren meer dan 4 miljard dollar zo maar in het handje gekregen van andere marktpartijen. Hij berekende dat hij dat risico graag wilde oppakken als hij er zomaar zoveel cash geld voor kreeg. Hij bepaalde zelf de voorwaarden en hij kreeg geld vooraf. Hoeveel mooier wil je het als belegger nog hebben?
Hoezo een geldmachine?
Ook www.optie-specialist.nl werkt op die manier, maar dan met beursgenoteerde opties. Dit werkt al voor beleggers die vanaf 5000 euro beschikbaar hebben.
Andere services, zoals www.woensdagtrader.com en vooral ook de Insider BeursAccent service werken met een net iets andere insteek. Zo werkt de Insider Service van BeursAccent met puur het kopen van aandelen en het schrijven van call opties op die aandelen en ook het schrijven van put opties om zowel premie als eventueel nieuwe aandelen tegen een vooraf bepaalde prijs te verkrijgen. Ook heel duidelijk een opzet die zo staat, dat deze portefeuille geld ieder jaar geld blijft opleveren. Nu was 2008 natuurlijk wel heel extreem, maar zelfs in 2008 kwam er geld uit deze portefeuille omdat zelfs in die markt bepaalde posities 100% winst behaalden. Op dat moment wordt de investering teruggehaald en daarmee komt het geld weer terug naar de belegger. Op die manier bouwen we stukje bij beetje een enorme portefeuille op die uiteindelijk straks helemaal ‘gratis’ is.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *