LADEN

Typ om te zoeken

Bilderberg vergadering

Laatste Nieuws

Bilderberg vergadering

Volgens geruchten zal de volgende Bilderberg vergadering op 14 mei van start gaan in Griekenland. Om precies te zijn, Hotel Nafsika Astir Palace in Vouliagmeni. Waar gaan de superrijke bankiers, politici, hoge ambtenaren, ondernemers en staatshoofden het over hebben?
Naar verluidt gaat het dit jaar over de Amerikaanse dollar en de Amerikaanse economie. Niet zozeer hoe het er voor staat, maar waarschijnlijk meer over hoe ‘het volk’ nog meer in de maling genomen kan worden over de stand van zaken zoals deze werkelijk is.
Het zal ook gaan om de werkloosheid in Amerika. Vandaag werd bekend dat 8,9% van de beroepsbevolking in Amerika werkloos is. Dat wil zeggen, die krijgen nog een werkloosheidsuitkering. Zodra je uitkering stopt vanwege maximale looptijd ben je geen ‘werkloze’ meer in Amerika. Ondanks dit is de verwachting toch wel dat de werkloosheid in Amerika richting de 14% zal gaan. Hoe dan ook zal dat problemen gaan opleveren.
– Het zal gaan over de vraag of we te maken hebben met een depressie of een stagnatie. Waarom is dat belangrijk? De Bilderbergers willen werken naar een keiharde, maar korte depressie, waarin ze nog meer zeggenschap naar zich toe kunnen trekken, nog meer ‘wereldhegemonie’ zoeken en de nieuwe wereldorde vorm willen geven. Er moet uiteindelijk één wereldregering komen, uiteraard bestaande uit Bilderbergers en hun vazallen.
– Hoe is Europa sneller één te krijgen? Het Ierse ‘nee’ moet en zal omgezet worden in een ‘ja’. Zo makkelijk als de Franse en Nederlandse bevolking zich lieten beetnemen zal het in Ierland niet gaan. Geruchten gaan er al rond dat de voorman van het ‘nee’ kamp binnenkort te maken gaat krijgen met een lastercampagne. Uiteraard weten de Bilderbergers daar niets van, maar het onderwerp Europa staat toevallig wel nadrukkelijk op hun agenda.
Bron van dit alles is Daniël Estulin, de plaag voor de Bilderbergers.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *