LADEN

Typ om te zoeken

Goudbank nu ook in Hong Kong

Laatste Nieuws

Goudbank nu ook in Hong Kong

Het is vanaf nu ook mogelijk om goud, zilver en platina in Hong Kong te bewaren. Tot op heden was het kiezen tussen Zurich of Londen.
Waarom zou je kiezen voor Hong Kong? Eén van de belangrijkste redenen zou zijn, een grondig wantrouwen van de Europese overheden. Een wantrouwen zo groot, dat het het wantrouwen tegen het Chinese overheidsapparaat overstijgt.
Daarnaast is het zeker zo dat goud in Hong Kong buiten de grijpgrage vingers van westerse mogendheden blijft. China zal het niet toestaan dat landen als Nederland en België goud confisqueren in Hong Kong, iets waar ik bij bijvoorbeeld Londen minder zeker van ben.
Belangrijk is om te weten dat het goud wordt aangehouden voor als de economie in elkaar stort. Op dat moment zal de overheid overal graaien waar er maar te graaien is. Wetten gelden dan voor de overheid niet meer. Een mooi voorbeeld was het moment dat de banken op springen stonden. De reactie van de overheid was om short gaan op banken te verbieden. Waanzin, maar het gebeurde wel. Als het verzonnen geld door de mand valt, dan is een goudbezit niet zomaar veilig. In Amerika jaren dertig vorige eeuw werd goud verboden verklaard. Het is daarom niet zo gek om ook ver buiten Europa wat edelmetalen aan te houden.
Een rekening openen kan hier.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *