LADEN

Typ om te zoeken

Goud vraag neemt toe

Laatste Nieuws

Goud vraag neemt toe

De vraag naar goud neemt in Nederland en België enorm toe. Willem Middelkoop zegt nu per dag zo’n 20 kilo goud te verkopen. Met een kostenplaatje van 28.829 euro per kilo en dus een prijs van rond de 30 euro per gram is dat een stevige omzet. Het zou inhouden dat hij per dag meer dan een half miljoen euro aan goud omzet. Nu is zijn marge klein omdat hij erg goedkoop is, maar toch, dat zijn stevige omzetten.
Ik zie zo’n enorme groei nog niet bij Goldmoney, al groeien ze gestaag en hebben ze nu al wel bijna 1 miljard dollar aan goud in de kluis liggen. Ik hoop dat ze op 15 mei bekend kunnen maken dat die mijlpaal van 1 miljard aan edelmetalen dan precies gehaald is.
Goldmoney is ideaal om meerdere redenen.
1. De kluizen zijn in het buitenland en bij derden die niets anders doen dan het goud veilig bewaren.
2. Ze kopen en verkopen via de goudbeurs van Londen, zodat er altijd handel is en je dus zeker en tegen eerlijke prijzen van je bezit af kunt komen.
3. Je kan als klant kiezen waarin je bij verkoop uitgekeerd wilt worden. Het goud zelf, of de keuze uit nu zes valuta en de rekening naar keuze. Dat maakt het voor de klant makkelijk om de meest gunstige munt te kiezen.
4. Klanten met een volledige rekening (> 50.000 dollar) kunnen onderling in goud afrekenen. Zou je dus ondernemer zijn, dan kunnen je klanten of mede ondernemers die ook een rekening hebben ook desgewenst in goudgrammen afrekenen. De afhankelijkheid van een zwakke munt is daarmee een stuk kleiner.
5. Het kan allemaal vanaf Internet geregeld worden. U hoeft dus nooit de deur uit, of met uw goud de straat over.
Kijk hier voor meer informatie over Goldmoney.
Let echter op! Er zijn nu ook aanbieders die goud aanbieden voor minstens 40 euro per gram! Trap daar niet in, het is gewoon goud en er is geen enkele reden om zoveel meer te moeten betalen!
De CEO van Goldmoney komt zaterdag 15 mei ook in Eindhoven spreken! Hij is al sinds 1987 uitgever van The Freemarket Gold & Money Report en hij heeft een visie die de laatste jaren wel enorm goed is uitgekomen. Zijn visie op de dollar als wereldmunt is zeer belangrijk voor zijn succes geweest.
Meer over James Turk op http://goldmoney.com/speaking-engagements.html

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *