LADEN

Typ om te zoeken

Goud gaat enorm stijgen

Laatste Nieuws

Goud gaat enorm stijgen

Marc Haagen heeft op het forum een artikel geplaatst van Jim Sinclair, de CEO van TRE. Jim Sinclair is een man met een reputatie. Wat dat tegenwoordig nog waard is, dat is even de vraag, maar deze man is overal geweest en heeft alles bereikt. Naar zijn idee is dit het moment waarop goud aan een enorme opleving gaat beginnen. Volgens hem gaat het overigens samen met de ineenstorting van de derivatenhandel, waarbij heel veel partijen stukken bezitten die niet (meer) gedekt worden door de andere partijen omdat die hun vermogen ondertussen al kwijt zijn geraakt in de crisis tot op heden.
Alle short posities in goud, om de prijs te blijven drukken, zullen nu uit de markt gedrukt gaan worden en dat zal resulteren in een enorme druk omhoog waardoor vervolgens andere partijen weer moeten capituleren.
– We zullen het moeten zien. Ik heb zelf via deze bank een aardige positie in fysiek goud in kluizen in Londen en Zurich. Die positie breid ik nog iedere maand uit.
We hebben de laatste dagen al wel een kleine stijging in de goudprijs gezien, maar deze ging gelijk op met de daling van de dollar.
In het artikel een verwijzing naar een filmpje van ongeveer 11 minuten. Een speech uit 2005… Hadden we die maar twee jaar geleden gezien. Achteraf gezien bleek deze man het briljant gezien te hebben. Ik kan u aanraden het artikel te lezen en het filmpje even te bekijken.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *