LADEN

Typ om te zoeken

Gemanipuleer!

Laatste Nieuws

Gemanipuleer!

Als je de beurs als maatstaf neemt (doen beleggers die op een snelle winst uit zijn), zit het je vandaag de dag niet mee.
Voor beleggers met een langere horizon , is het niet leuk, maar zeker niet dramatisch. Bedenk dat je nooit vol moet beleggen, d.w.z. dat je altijd een reserve houdt.
Dat geeft je immers de kans om in een fors gedaalde beurs interessante inkopen te doen. (aandelen bijkopen)
 
Dat met de koersen gemanipuleerd wordt moge duidelijk zijn. Sommige partijen zijn er op uit de prijzen van aandelen dermate zwaar te drukken, dat vele beleggers hun portefeuilles NÚ leeg verkopen. Degenen die weten te manipuleren krijgen zo hun zin, want wie kopen de aandelen waarvan u afscheid neemt?  Juist ja, institutionele beleggers zoals: pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen.

Als straks de beurs weer stijgt, zitten zij op rozen en de nu verkopende belegger met verlies.
Warren Buffett zei het al: ‘Ik heb er weken bij dat ik niet weet wat er op de beurs gebeurt; Vind ik ook niet interessant, want de beurs geeft slechts een momentopname. Dat kwaliteisaandelen soms in koers dalen hoort bij het marktplaatje.
Uiteindelijk steken ze de kop weer op!’
Ik zou het van de daken willen schreeuwen: Trek u van dat gemanipuleer niet teveel aan. Blijf rustig en wacht op betere tijden.
NU verkopen betekent een zeker verlies!!!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *