LADEN

Typ om te zoeken

Ganntrader jaarboek

Laatste Nieuws

Ganntrader jaarboek

Het GannTrader Jaarboek 2009 waar menig belegger jaarlijks reikhalzend naar uitkijkt, is vanaf nu beschikbaar. Dit imposante jaarboek bestaat uit ruim 80 pagina’s. Aan het uitgebreide boekwerk hebben vijf analisten meegewerkt. Drie senior analisten met 15-25 jaar ervaring in hun specifieke vakgebied en 2 analisten die sinds enige jaren actief zijn maar verfrissende en vernieuwende inzicht bieden. Hieronder een overzicht van de analisten met hun specifieke vakgebied dat ze uitvoerig behandelen in het jaarboek om u inzicht te geven in de kansen en risico’s in beleggingsjaar 2009

Ype Schaap
 Fundamenteel
 
Victor Ledeboer
 Astrologie/Delta/Cycli/Gann
 
Jos Magendans
 Psychologie
 
Tjerk Spriensma
 Astrologie/Delta
 
Jan van Gemeren
 Elliott/Cycli/Gann

Het GannTrader Jaarboek 2009 geeft naast inzichten en prognoses ook een kijkje in de keuken van enige beleggingstechnieken die bij het grote publiek onbekend zijn maar vaak een goede voorspellingswaarde hebben. Daarnaast besteden we ook aandacht aan enige psychologische beleggingsfactoren. Bij beleggen kunnen hebzucht en angst een negatief effect hebben op het uiteindelijke beleggingsrendement. Wij geven u handvaten om ook emotioneel een betere belegger te worden.

Het GannTrader jaarboek 2009 (82 pagina’s) is exclusief beschikbaar voor abonnees op een van de drie nieuwsbrieven (Market Analysis, AstroWaves en GroeiParels). 

Bent u nog geen abonnee? Als u een abonnement neemt op een van onze wekelijkse nieuwsbrieven ( 99 euro voor 3 maanden) ontvangt u geheel GRATIS dit waardevolle GannTrader Jaarboek 2009 t.w.v. 59 euro (ebook). We zijn ervan overtuigd dat u vele uren leesplezier heeft, een goed inzicht krijgt in het beleggingsjaar 2009 en een enorme hoeveelheid kennis vergaart.

 

Inschrijven op een van onze nieuwsbrieven kan via deze link bij GT abonnementen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *