LADEN

Typ om te zoeken

Duurzame trend van start gegaan

Laatste Nieuws

Duurzame trend van start gegaan

Het was de insiders al enige maanden duidelijk dat de Chinese overheid fors in zou gaan zetten op de ontwikkeling van duurzame energie. Een voordeel van de huidige Chinese samenleving is het feit dat de overheid daar nog veel kan bepalen zonder al te veel rekening te houden met allerhande bezwaren. We realiseren ons, dat is op individueel niveau ook een enorm nadeel, maar in tijden zoals we die nu beleven, kan je beter een daadkrachtige overheid met visie hebben, dan een besluiteloze en vrij machteloze overheid zonder lange termijn visie zoals we die in Europa kennen.
China heeft het geluk van de juiste leiders op het juiste moment.
Die leiders zien in dat China heel dringend haar enorme honger aan energie duurzaam zal moeten stillen.
Het was dan ook te verwachten dat er enorme steun zou komen aan duurzame projecten. De BeursAccent service is dan ook begin maart flink in duurzame posities gestapt.
Op 26 maart was het zover, de Chinese overheid gaf aan dat er een enorme subsidie komt op grote projecten op het gebied van zonne-energie en windenergie.
Aandelen in die twee sectoren schoten 26 maart dan ook heel fors in koers omhoog. Zo hoog zelfs, dat één van de begin maart gekochte aandelen al meer dan 100% in waarde steeg.
Daarop is door de abonnees de investering in die positie teruggenomen en blijven de abonnees met de resterende 50% van de oorspronkelijke positie met heel veel geduld in deze positie zitten.
De duurzame energie trend die China heeft ingezet is niet te stoppen. De aandelen waarin we beleggen stoppen ook niet op de 100% winst. Het is niet zo gek te veronderstellen dat we hier aandelen in portefeuille hebben die Tenbaggers gaan worden. Aandelen die uiteindelijk meer dan 1000% in waarde gaan stijgen.
Dat klinkt ongelofelijk, maar u zal het gaan zien. Tenminste, als u abonnee wordt.
Wacht niet langer en neem een abonnement op de service met visie. Klik hier: www.beursaccent.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *