LADEN

Typ om te zoeken

Bergen cash, klaar om naar de beursvloer te vloeien

Laatste Nieuws

Bergen cash, klaar om naar de beursvloer te vloeien

Wenst u graag te weten, wanneer het zo ver is, lees dan zeker verder.
Het totaal aan cash gelden belegd in geldmarktfondsen is vandaag gelijk aan 56% van de kapitalisatiewaarde van de S&P500 index. Dit is het hoogste peil sinds 1980. Belangrijker nog is dat deze cash gelden op 6 maanden slechts 0,40% rente opbrengen.
De boodschap is duidelijk. Eenmaal dat de lucht boven Wall Street is opgeklaard, zullen deze cashgelden naar de beursvloer vloeien en de aandelenkoersen laten exploderen. U zult in de indextimer kunnen lezen wanneer het zo ver is. Wie sneller op de bal wil spelen, heeft aan het indexkompas een aardige gids om ook de korte koersgolven te bespelen.

De Indextimer prognoses zijn gebaseerd op zowel fundamentele als op trend en timing analyses. Het Indexkompas is enkel gebaseerd op trend en timing analyses.

Beide publicaties bevatten meer beeld dan woord en geven duidelijke aan- en verkoopsignalen. Wenst u één gratis proefnummer om u toe te laten kennis te maken met deze publicaties, stuur dan een mailtje met de boodschap ”BB-indextimer” of "BB-indexkompas” naar hetzij indextimer@ibsinvest.eu hetzij indexkompas@ibsinvest.eu U zult dan per email onmiddellijk één proefnummer ontvangen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *