LADEN

Typ om te zoeken

De crisis op het scherpst van de snede

Laatste Nieuws

De crisis op het scherpst van de snede

Dat de goudprijs nu een duik neemt is geen toeval. ALLES wordt er nu op alles gezet om het alternatief op funny money nu minder aantrekkelijk te maken. Ze zullen falen, omdat deze aanval op de goudprijs JUIST gaat inhouden dat nog meer mensen in goud zullen stappen. Immers is hier voor velen een prachtige kans ontstaan om tegen een lagere koers eindelijk in te stappen.
Centrale Banken, bedankt!

Fantastisch getimed zo. De volgende crisis is immers slechts een kwestie van tijd en daarmee is de aantrekkelijkheid van goud een bijna zekerheid.
Overigens ging ook zilver zwaar onderuit. Vooral enkele grote commerciële banken zullen hier de hand in hebben. Hun enorme short positie kan niet eeuwig buiten de boeken gehouden worden. Hun hoop zal ongetwijfeld zijn dat beleggers in paniek goud en ook zilver gaan verkopen omdat de koers nu daalt. Wat overigens ook meespeelt, is dat er veel handel is in het papieren goud. Daar wordt nu naar mijn idee veel papier afgestoten. Ik heb hier echter nog geen bevestiging van. Waar ik wel bevestiging van heb, is dat de alle bewegingen zeer exact getimed werden, hetgeen doet vermoeden dat er veel automatische handel aan te pas is gekomen.

Vooral de grote traders zullen nu afstoten, particuliere beleggers traden normaal gesproken beter niet in goud en zilver. Je ziet nu hoe dat tegen je kan werken. Alleen de banken weten immers wanneer ze de zaak lager zetten. Daar zullen ze dan ook wel weer wat geld op verdiend hebben. Leer mij de banken kennen…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *