LADEN

Typ om te zoeken

Bedrog, of de gouden kans?

Laatste Nieuws

Bedrog, of de gouden kans?

Recent al meerdere keren beschreven en iedereen die tegenwoordig inschrijft op de Beursbox nieuwsbrief krijgt de kans het E-boek over bedrog te downloaden. U kan het ook onder dit artikel aanvragen.
Ik werd recent benaderd door een firma die graag wil dat ik hun aandelen ga promoten. Ze gaan binnenkort naar de beurs van Frankfurt en zijn nu al op zoek naar aandeelhouders. Daar ik ze niet ken, ben ik onafhankelijk van ze gaan kijken wat of ik over ze kon vinden.
Ze zeggen van zichzelf dat ze een internationaal opererende onderneming uit Amsterdam zijn. Helaas bleek de KvK dat nog niet te weten, die plaatst deze onderneming, die in ieder geval wel echt bestaat, in Eindhoven. Nu is dat nog geen ramp, maar als onderneming moet je je KvK nummer op alle correspondentie zetten en dus ook op de site. Helaas is dat ook niet gedaan. Is dit dan wel dezelfde onderneming? Ik kan het niet met zekerheid stellen. In de telefoongids is de onderneming niet in Amsterdam en niet in Eindhoven te vinden.
Deze onderneming zoekt nieuw geld, maar dit soort zaken kloppen dan al niet. Beleggers die nooit eerder hoorden van dit bedrijf MOETEN nu afhaken. Immers, hoeveel waarschuwingen wilt u hebben?
Toch lijkt er hier, als ik hun eigen website bezoek, een serieuze onderneming te staan. Wel is het een onderneming met honger naar nieuw geld.
Ze lijken op een bio-brandstof onderneming met grote plannen.
Grote plannen die natuurlijk kunnen slagen, maar ook kunnen falen. Deze onderneming heeft nog niets bewezen, behalve dan grote plannen te hebben en haar gegevens niet op orde te hebben.
Vervelend vond ik vooral het feit dat alle gegevens over hen alleen van henzelf afkomstig zijn. Al met al heb ik daarom besloten om u de naam NIET te geven. Het punt is, het risico op een hoax is hier veel te groot.
Mogelijk ontneem ik u hiermee een fantastische belegging in een bio brandstof start up. Het is niet anders. Bij twijfel immers, niet inhalen.

 
Ja, ik wil hier graag het E-boek over verschillende soorten bedrog (geschreven door Tom Lassing) gratis aanvragen.
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *